Συναντήσεις Κουβέλη με Φαρμακευτικό Σύλλογο και Αχμέτ Ιλάν

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

1

Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, με τον πρώην βουλευτή Αχμέτ Ιλάν

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του κόμματος με τον πρώην βουλευτή Αχμέτ Ιλάν. Στη συνάντηση μετείχαν στελέχη της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΔΗΜΑΡ Ροδόπης, μεταφέροντας στον Φώτη Κουβέλη, την απόφασή της Οργάνωσης να τεθεί ο Αχμέτ Ιλάν επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΗΜ.ΑΡ στο νομό Ροδόπης.

Η πρόταση της Οργάνωσης έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ. Ο Αχμέτ Ιλάν, θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ροδόπης, συνεργαζόμενος με τη ΔΗΜΑΡ στη βάση των πολιτικών αρχών και του προγράμματος του κόμματος.

Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, συναντήθηκε σήμερα με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Η κατάσταση των φαρμακείων είναι τραγική οδηγούνται στην κυριολεξία στο λουκέτο πάρα πολλά φαρμακεία, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τους ίδιους τους φαρμακοποιούς , για τις οικογένειες τους αλλά και για τις υποχρεώσεις που έχουν έναντι των τρίτων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο ΕΟΠΥΥ ο ασφαλιστικός φορέας που εκφράζει 9 και πλέον εκατομμύρια του ελληνικού λαού σχεδιάστηκε και οργανώθηκε με απαράδεκτο ερασιτεχνισμό, χωρίς την αναγκαία και προβλεπόμενη χρηματοδότηση αυτό έχει άμεση αντανάκλαση στην ελληνική κοινωνία, έχει άμεση αντανάκλαση στα 10 εκατομμύρια των ελλήνων πολιτών που είναι ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΥΥ , που σήμερα ταλαιπωρούνται , δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ακόμη και το φάρμακό τους.

Υπάρχουν λύσεις και υπάρχουν λύσεις και ρεαλιστικές. Μπορεί να γίνει και ο συμψηφισμός των απαιτήσεων που έχουν τα φαρμακεία από το ελληνικό δημόσιο, από τον ΕΟΠΥΥ με εκείνα τα οποία οφείλουν στη εφορία να υπάρξει ένας συμψηφισμός και βεβαίως να υπάρξει η χρηματοδότηση εκείνη που τουλάχιστον θα ανακουφίσει τα πράγματα με το δεδομένο ότι οι φαρμακοβιομηχανίες κρατάνε μια σκληρή, ανελαστική στάση και θέλουν χρήματα αμέσως για να δώσουν φάρμακα στα φαρμακεία.

Η ΔΗΜΑΡ συμπαρίσταται στον έλληνα φαρμακοποιό και η συμπαράσταση αυτή είναι και συμπαράσταση προς στα 10 εκατομμύρια των ελλήνων ασφαλισμένων που σήμερα δεν μπορούν να εξασφαλίσουν και δεν θα εξασφαλίζουν και το άμεσο μέλλον τα φάρμακά τους γιατί δεν θα έχουν να καταβάλουν εκείνα τα οποία χρειάζονται για να αποκτήσουν την αναγκαία φαρμακευτική τους αγωγή.

Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, με τον πρώην βουλευτή Αχμέτ Ιλάν

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter