Μηνάς Κιάρης: ένας χρόνος εγκατάλειψης, δυο εβδομάδες προχειρότητας

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Αφού πέρασε ένας χρόνος εγκατάλειψης των τομέων αθλητισμού και πολιτισμού, με αποκλειστική ευθύνη του κ. Καϊσερλη, συμπληρώνουμε ήδη δυο εβδομάδες προχειρότητας με την προεδρία του κ. Μπαραχάνου στο ΔΟΠΑΒΣ.

Οι μεγαλοστομίες του κ. Καϊσερλη, πέρσι τον Αύγουστο, ότι από το Σεπτέμβρη του '11 θάναι έτοιμο το πρόγραμμα των ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΩΝ του '12, έμειναν, όπως συνηθίζει ο κ. Καϊσερλης, «λόγια του αέρα».

Το πρόγραμμα που θα «γύριζε» στις τουριστικές εκθέσεις τις Ευρώπης ο κ. Μπαλαλής δεν έγινε ποτέ, ο κ. Μπαλαλής δεν είναι πια αντιδήμαρχος και ο σχεδιασμός για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του '12, ήρθε φτωχός και πρόχειρος για να συνεχιστεί έτσι η πολιτιστική ξηρασία άλλη μια χρονιά.

Φαίνεται ότι η δημοτική αρχή δεν αντιλαμβάνεται πως ο πολιτισμός και οι εκδηλώσεις ποιότητας και διεθνούς επιπέδου, όχι μόνο προάγουν την Κω αλλά παίζουν και καθοριστικό ρόλο στη στήριξη των μικρών επιχειρήσεων στην πόλη και τα χωριά, που τόσο έχουν ανάγκη σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Αυτές οι επιχειρήσεις όμως, μάλλον δεν ενδιαφέρουν τον κ. Καϊσερλη αφού μετά την απαράδεκτη εξέλιξη, με ευθύνη του, στο θέμα της RYANAIR, τους δίνει απανωτά κτυπήματα στηρίζοντας τις μεγάλες επιχειρήσεις και τους μεγαλοεπιχειρηματίες «φίλους» του.

Μηνάς Κιάρης
Δημοτικός Σύμβουλος
Δύναμη Αλλαγής

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter