Δήμος Κω: απάντηση στην Β. Πη

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήμος Κω

Την κα. Βασιλεία Πη δεν ενημέρωσαν (ή το πιθανότερο της απέκρυψαν την αλήθεια), τα μέλη της παράταξης της (τα οποία και φωτογράφισαν το αυτοκίνητο) που συμμετείχαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 18 Ιουνίου.

Αν της έλεγαν λοιπόν την αλήθεια, η κ. Πη θα γνώριζε ότι το υπηρεσιακό αυτοκίνητο διατέθηκε στους Δικαστικούς αντιπροσώπους για την μεταφορά των εκλογικών σάκων.

Θα της έλεγαν ακόμη ότι ο τελευταίος Δικαστικός αντιπρόσωπος που χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου, προκειμένου να προλάβει να φύγει ακτοπλοϊκώς, το άφησε απόγευμα της Δευτέρας στη συγκεκριμένη θέση, μη έχοντας που αλλού να σταθμεύσει.

Την Τρίτη το πρωί με 2o κλειδί, στέλεχος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου οδήγησε το αυτοκίνητο στη σωστή του θέση.

Να μην ξεχνά η κ. Πη (γιατί οι συμπολίτες μας δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν), ότι η περίοδος που ο κ. Κυρίτσης ως αυτοκράτορας στάθμευε όπου ήθελε, χρησιμοποιώντας μάλιστα Δημοτικούς υπαλλήλους ως σοφέρ, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Δυστυχώς η παγίδα που έστησαν οι συνάδελφοι της στην κα. Πη, ας της γίνει πάθημα για να ελέγχει περισσότερο στο μέλλον όσα δημοσιοποιεί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter