Ο Δήμος Κω για τις επισκέψεις της «Δύναμης Αλλαγής» σε ΚΕΑΣ - μαρίνα

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήμος Κω

Ουδείς μπορεί να αναιρέσει το δημοκρατικό δικαίωμα της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού μας Συμβουλίου να επισκέπτεται τις δημοτικές επιχειρήσεις και να ενημερώνεται για την πορεία τους.

Άλλωστε, είμαστε υπερήφανοι για τα τεράστια επιτεύγματα των διοικήσεών τους σε λιγότερο από 18 μήνες θητείας.

Τόσο η ΚΕΑΣ όσο και η Μαρίνα παρουσιάζουν την μεγαλύτερη κερδοφορία που είχαν από τη σύστασή τους, προγραμματίζουν άμεσα την περαιτέρω ανάπτυξή τους και επενδύουν σε νέο εξοπλισμό και υποδομές.

Προκαλεί ωστόσο το κοινό αίσθημα, η εμφάνιση του κ. Κυρίτση στα γραφεία της ΚΕΑΣ μαζί με τον πρώην Πρόεδρο, ο οποίος την παρέδωσε χρεοκοπημένη και φρόντισε, μάλιστα, να λάβει προκαταβολικά αρκετούς μισθούς για το 2011, την ώρα που η επιχείρηση δεν είχε να πληρώσει ούτε τους υπαλλήλους. Θα ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπές η επανεμφάνισή του να συνοδευτεί και από μία εξοφλητική επιταγή.

Στο ίδιο μοτίβο του λαϊκισμού και της έλλειψης επιχειρημάτων ακούσαμε ότι η κερδοφορία της Μαρίνας είναι προϊόν δημιουργικής λογιστικής την ώρα που την παρέδωσαν με μηδενικά κέρδη, με την κοινωνία να βοά για τη διαχείρισή της και με έναν τέως πρόεδρο που προσπαθούσε να πείσει τα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ για το μεγαλεπήβολο σχέδιο του δικτύου Μαρίνων.

Αγαπητοί κύριοι της Δύναμης Αλλαγής, μπορείτε να κάνετε όσες επισκέψεις επιθυμείτε. Οι πόρτες ολόκληρου του Δήμου της Κω, σε αντίθεση με τη θητεία του επικεφαλής σας, είναι ορθάνοιχτες. Μπορείτε, μάλιστα, να εισέρχεστε μαζί με τα κινητά σας, καθώς εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

 

 

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter