Επιστολή Γ. Κυρίτση προς Ε.Β.Ε.Δ.

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Θέμα: Συνάντηση εργασίας τοπικού παραρτήματος και στελεχών της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Είναι γεγονός ότι, ως χώρα, αλλά και ως νησί βιώνουμε μια δύσκολη περίοδο.

Η δύσκολη οικονομική συγκυρία αλλά και η περιρρέουσα εικόνα του νησιού, που δείχνει ότι βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο, έχει δημιουργήσει έντονο κλίμα ανασφάλειας στους πολίτες και ειδικά στους μικρούς επιχειρηματίες του νησιού.

Το παραεμπόριο που τα δύο τελευταία χρόνια δείχνει ανεξέλεγκτο, οι δυσκολίες των μικρών αλλά και των μεγάλων επιχειρήσεων να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, η ανερμάτιστη πολιτική που ακολουθεί η δημοτική αρχή στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και της στήριξης του συνόλου του νησιού, είναι η καθημερινή κουβέντα κάθε Κώου που μας συναντά.

Είμαστε βέβαιοι πως και σεις ζείτε την ίδια αγωνία και ακόμα περισσότερο, από εμάς, ως εκπρόσωποι του μεγαλύτερου μέρους των παραγωγικών τάξεων του τόπου μας.

Στην κατεύθυνση της αλληλοενημέρωσης και της συστράτευσης για το καλό του νησιού και των ανθρώπων του, παρακαλούμε να δεχτείτε συνάντηση των μελών του Δ.Σ. του τοπικού παραρτήματος Κω με αντιπροσωπεία της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ την Παρασκευή 6/7/2012 και ώρα 8.00μμ στα γραφεία σας.

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία θεωρείτε εσείς ως προσφορότερη, πάντα όμως στο άμεσο μέλλον, αφού τα προβλήματα τρέχουν και η κοινωνία περιμένει από όλους μας θέσεις και προτάσεις.

Με εκτίμηση,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

 

 

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter