Δύναμη Αλλαγής: «το γαρ πολύ της θλίψεως...»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Με μεγάλο θράσος οι άνθρωποι που θα έπρεπε να ντρέπονται, για όσα κάνουν, απαντούν, με δελτίο τύπου στο δημοτικό σύμβουλο κ. Θεόφιλο Μουζουράκη, αντί της υπηρεσίας στην οποία αυτός απευθύνθηκε.

Έχουν την αναίδεια να τον συμβουλεύουν να κάνει αυτό που προκύπτει από το καθήκον του, το οποίο ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά, δηλαδή να ζητήσει ενημέρωση από μια δημοτική υπηρεσία που υποχρεούται να τη δώσει όχι μόνο σε δημοτικούς συμβούλους αλλά και σε κάθε πολίτη.

Πώς να απαντήσει όμως η υπηρεσία όταν με προσωπική εντολή του δημάρχου, με αριθμό πρωτοκόλλου 30262/31-8-2012, ο εξαφανισμένος από παντού κ. Καίσερλης, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στις Τ.Υ. να απαντούν σε ερωτήματα δημοτικών συμβούλων και να διαβιβάζουν τους φακέλους των μελετών (που απαγορεύεται) στο προσωπικό του γραφείο, όπως και όποιο ερώτημα γίνεται, για να απαντά ο ίδιος.

Κατανοητή η ανασφάλεια του, του λέμε όμως:

Στις 10/9/2012 ο Θεόφιλος Μουζουράκης ρωτούσε συγκεκριμένα πράγματα τις Τ.Υ.
Με βάσει το απαγορευτικό έγγραφο του, οι υπηρεσίες διαβίβασαν το ερώτημα στο γραφείο του.
Επέλεξε να απαντήσει εκείνος με δελτίο τύπου και δεν άφησε την υπηρεσία να απαντήσει. Τι τον φοβίζει;

Επί της ουσίας βέβαια δε λέει τίποτα, ενώ προσπαθεί να δικαιολογήσει το καπέλο των 47000 ευρώ με τις αυξήσεις, δήθεν μου, των τιμών και κρύβει την αλήθεια που λέει ότι αυτά προκύπτουν από την εργολαβία. Γιατί αν ήταν αυτεπιστασία (όπως εμείς είχαμε ξεκινήσει το έργο) θα ήταν φθηνότερο.

Κάνει βέβαια γαργάρα το ερώτημα για τη διάνοιξη και της οδού Γεωργίου Κουτσουράδη, γιατί απλά είναι ανίκανοι να κάνουν έστω και ένα νέο έργο.

Όσο για τον προϋπολογισμό του έργου και το αντικείμενο του, τον ενημερώνουμε:

Η ίδια υπηρεσία συνέταξε τις μελέτες και το 2007 και το 2010.
Η ίδια υπηρεσία συνέταξε και τη μελέτη, όρισε τις τιμές, έκαμε το διαγωνισμό και κατακύρωσε την αγορά του εξοπλισμού της παραλίας για ΑΜΕΑ.
Η ίδια υπηρεσία έκαμε τις επιμετρήσεις και για τα πεζοδρόμια της Ελ. Βενιζέλου, που ήταν έτοιμα και έμεναν οι πλάκες πεζοδρομίου, όπως η ίδια υπηρεσία μετρά τα εκατοντάδες τετραγωνικά της ασφάλτου, τα εκατοντάδες κυβικά μπετόν, τα εκατοντάδες μέτρα σωλήνων για να προκύψουν οι διαφορές σήμερα....
Γιατί λοιπόν απαγόρευσε να δοθεί ο φάκελος του έργου της παραλίας για ΑΜΕΑ στο δημοτικό σύμβουλο κ. Γερασκλή και με το έγγραφο εντολή του, ζήτησε και πήρε το φάκελο στο γραφείο του, από όπου για να πάρει αντίγραφα ο κ. Γερασκλής κατέφυγε στον Εισαγγελέα;

Αν θεωρεί ότι η υπηρεσία λειτούργησε με απιστία προς το δημοτικό χρήμα ας κάμει τα νόμιμα για να το διαφυλάξει.

Αλλιώς ας αφήσει το γνωστό του παιχνίδι με τη λάσπη.

Τον ενημερώνουμε ότι πολύ σύντομα θα κληθεί να αποδείξει τη λάσπη του η να την καταπιεί γιατί αυτή δεν κολλά σε καθαρό και διαφανές τζάμι.

Υπάρχουν θεσμοί στους οποίους θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα ζητήματα των συκοφαντιών του που προσβάλλουν τους υπαλλήλους του δήμου.

Τέλος για τη διαχείριση του δημοτικού χρήματος από τον ίδιο ας περιμένουν λίγες μέρες οι συνδημότες μας για να δουν τις πρακτικές του κ. Καϊσερλη σε έργα και προμήθειες....

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter