Επιστολή Θεόφιλου Μουζουράκη προς τον Δήμαρχο Κω

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

small.50530bd006a41 mouzourakis-Optimized

Κύριε Δήμαρχε,

Απευθύνομαι σ' εσάς γιατί όπως απαντήσατε σε ερώτηση μου, στο Δ.Σ. της 31 Αυγούστου εσείς είστε υπεύθυνος για τα δελτία τύπου του δήμου.

Ειλικρινά λυπούμαι για την απάντηση που δώσατε εσείς για λογαριασμό των Τ.Υ. στις οποίες είχα απευθυνθεί στις 10/9/2012, όπως πολύ καλά γνωρίζετε και τους απαγορέψατε να μου απαντήσουν.

Οπότε, μάλλον, η συμβουλή σας να απευθυνθώ στην υπηρεσία, αφορά εσάς και τη λειτουργία σας.

Λυπούμαι όμως γιατί με απαξιωτικό τρόπο και ύφος απευθυνθήκατε σ' ένα δημοτικό σύμβουλο, θεωρώντας τον ανίκανο να έχει προσωπική άποψη.

Προφανώς κρίνετε κοιτάζοντας πολύ κοντά σας και έχοντας προσωπική άποψη για τη «δημοκρατική» λειτουργία της παράταξης σας...

Σας ενημερώνω, με την ευκαιρία αυτή, ότι εμείς στη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ όχι απλά λειτουργούμε, από την ίδρυση της, συλλογικά και δημοκρατικά, αλλά έχουμε και σημαία την πολυφωνία και το σεβασμό στην προσωπική θέση και κομματική προέλευση κάθε μέλους μας γιατί πολύ απλά για μας ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ είναι η Κως.

Ο πρώτος δε που υπηρετεί αυτές τις αρχές μας είναι ο επικεφαλής της παράταξης μας Γιώργος Κυρίτσης.

Σας λέω όμως και κάτι που το ξέρετε πολύ καλά, δείχνετε όμως να το αγνοείτε για δικούς σας λόγους.

Οι ρίζες και η πορεία μου δεν επιτρέπουν σε κανένα να με προσβάλλει, γιατί τις θέσεις μου τις βγάζω και τις λέω μέσα από την προσωπική μου παρουσία και δράση και βέβαια μέσα από τη δημοκρατική λειτουργία της παράταξης μου.

Οι απαξιωτικοί λοιπόν υπαινιγμοί σας επιστρέφονται.

Δυστυχώς όμως για εσάς επί της ουσίας της επιστολής μου δεν απαντήσατε.

Δεν είπατε λέξη για το αν θα ανοιχτεί και ο άλλος δρόμος (Γεωργίου Κουτσουράδη) που διασχίζει την ιδιοκτησία Κουτσουράδη.

Δεν είπατε λέξη γιατί αλλάξατε το έργο από αυτεπιστασία σε εργολαβία με αποτέλεσμα να στοιχίσει ακριβότερα. Να σας θυμίσω τι λέγατε προεκλογικά για τις εργολαβίες και πως δε θα φεύγει κανένα ευρώ από την Κω. Μπορείτε να μου πείτε πόσοι Κώοι δουλεύουν εκεί;

Όσο για τα πεζοδρόμια και τα φωτιστικά, να σας θυμίσω ότι, εγώ απλά ρώτησα αν ήταν στη μελέτη, αφού ποτέ δεν έχουμε τα θέματα του Δ.Σ. έγκαιρα και πλήρη για να γνωρίζουμε.

Η δε προσπάθεια σας να μας πείσετε για τα 47.000 ευρώ επιπλέον της πρώτης μελέτης είναι φιλότιμη αλλά δεν πείθει, αφού αν ήταν με αυτεπιστασία όπως είχε ξεκινήσει θα στοίχιζε σημαντικά φθηνότερα, εκτός και αν οι στύλοι των φωτιστικών που βάλατε και είναι ίδιοι με αυτούς που φτιάχνει ο δήμος, έχουν και αυτοί ακριβύνει με τις νέες τιμές όπως μας λέτε για άλλες εργασίες.

Τι σας έκαμε λοιπόν και αλλάξατε την αυτεπιστασία;

Τέλος, περίμενα να έχετε το θάρρος να πείτε ότι αυτό το σημαντικό έργο, όπως ο ίδιος λέτε για να πείσετε ότι κάνετε κάποιο έργο, δεν καταφέρατε να το κάνετε 22 χρόνια δήμαρχος και το «καθάρισε» ο Κυρίτσης σε 2 χρόνια όπου όχι απλά «ξέμπλεξε» με την αρχαιολογία αλλά τελείωσε και τις πράξεις αναλογισμού και αποζημίωσης.

Αναρωτιέμαι όμως.

Αν αυτό το έργο καμαρώνετε ότι το κάνατε σε 9 μήνες, τότε για να κάμετε τους δρόμους στο Κακό Πρινάρι που σας παραδώσαμε πριν δυο χρόνια στα κράσπεδα, με το μεγαλύτερο μέρος του έργου τελειωμένο, πόσα χρόνια θα κάνετε να τους τελειώσετε;

Με τιμή

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΕΥΑΓΓ. ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Κω

Με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter