Δύναμη Αλλαγής: «Αναζητείται Ντροπή»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

small.5056f41857671 entalmadopavs

Στο δημοτικό συμβούλιο της 23ης Ιουλίου, χωρίς ντροπή η δημοτική αρχή, έφερε και ψήφισε το μισθό του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ.

Επέλεξαν τον μέγιστο μισθό που κατά τη γνώμη τους ήταν καλός για τις υπηρεσίες του κ. προέδρου!

Καταγγείλαμε την απαράδεκτη αυτή επιλογή, με την οποία ο ίδιος ο κ. Δήμαρχος και η παράταξη του, αποφάσισαν να πληρώνουν άλλον ένα από τους συμβούλους τους, για να φτάσουμε έτσι σήμερα να πληρώνονται καλά, 12 από τους 18!!!

Καταγγείλαμε τότε και τα 4.500,00 ευρώ με τα οποία προσπάθησαν να επιχορηγήσουν το σωματείο του κ. προέδρου, επί πλέον του μισθού του.

Καταφέραμε υποχρεώνοντας τους, μπροστά στο ρεζιλίκι που έπαθαν, να αποσύρουν τουλάχιστον την επιχορήγηση!!

Τονίσαμε πως είναι πρόκληση σε μια περίοδο που οι μισθοί στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα καθημερινά ψαλιδίζονται, αυτοί να επιλέγουν όπου μπορούν τον μέγιστο για τους εαυτούς τους.

Τίποτα δεν τους άγγιξε, όταν την ίδια ώρα ξέρουν πολύ καλά ότι ο μισθός ενός πτυχιούχου ΑΕΙ, με οχτάωρη εργασία, υπαλλήλου του δήμου με το ζόρι πλησιάζει τα 1.000,00 ευρώ που θάπερνε ο κ. πρόεδρος με μερική απασχόληση στον οργανισμό του, αφού είναι δημόσιος υπάλληλος και εκ των πραγμάτων δε μπορεί να υπηρετεί ταυτόχρονα με πλήρη απασχόληση και τον ΔΟΠΑΒΣ.

Φρόντισαν να αποφασίσουν, όχι μόνο αδιαφορώντας για την Υπουργική απόφαση που ορίζει το ύψος του μισθού των αιρετών κάνοντας την «γαργάρα», αλλά και να «κρύψουν(;;)» την απόφαση από την Περιφέρεια στην οποία δεν την έστειλαν για έγκριση...

Αυτή βέβαια είναι μια πρακτική που ακολουθούν και άλλοι εκτός του ΔΟΠΑΒΣ στο σημερινό δήμο...

Ευτυχώς όμως για το δήμο, δυστυχώς γι' αυτούς το ένταλμα με το μισθό του κ. προέδρου επεστράφη.

Δε γνωρίζουμε αν θα επιμείνουν να ζητούν τα μέγιστα, ή αν θα συμμορφωθούν.

Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι πολλά πράγματα στο ΔΟΠΑΒΣ «μυρίζουν» και θα επανέλθουμε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter