Επίσκεψη Γ. Κυρίτση στην Παλιά πόλη και την πλατεία Διαγόρα

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

small.5062fea679c72 p9250041

Συνεχίζοντας τις επαφές με τους επαγγελματίες του νησιού, η παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» με επικεφαλής το Γιώργο Κυρίτση επισκέφτηκε την Παλιά πόλη και την πλατεία Διαγόρα!

Οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το ενδιαφέρον της παράταξης «ΣΕ ΜΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ», ανέδειξαν για άλλη μια φορά ως κορυφαίο το θέμα των πτήσεων χαμηλού κόστους , δηλώνοντας ότι ο δήμαρχος καθυστερεί εγκληματικά να κλείσει τη συμφωνία με την RYAN AIR και τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα αρνητικά για την τοπική οικονομία!

Χαρακτήρισαν αστεία την τουριστική πολιτική της δημοτικής αρχής , και τον τρόπο που σκέφτεται να προβάλει το νησί την ερχόμενη περίοδο και ιδιαίτερα επικίνδυνη την εμμονή του Δημάρχου σε λαθεμένες ενέργειες, όπως η επιχείρηση της Αίγλης και του Ορφέα, και η πεισματική αντίληψη της διπλοδρόμησης του λιμανιού!

Σημείωσαν με έμφαση την έλλειψη ποιοτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων στα φετινά ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ, την απουσία της Δημοτικής αρχής από την περιοχή, την μειωμένη καθαριότητα και το τεράστιο πρόβλημα του αποχετευτικού και βέβαια την αγανάκτησή τους για το ότι θα πρέπει να περιμένουν άλλους 18 μήνες τις εκλογές, για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους στην απραξία της αρχής!

Οι επισκέψεις της παράταξης θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της πόλης και στα χωριά μας, τις αμέσως επόμενες μέρες!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter