Δύναμη Αλλαγής: «έργα και ημέρες της Δημοτικής Αρχής»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Το πρώτο πλήγμα ήρθε στην τοπική οικονομία και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις!

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο δήμαρχος Καίσερλης, δήλωνε με σαρκασμό και αλαζονεία ότι, όλες η μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις «θα πιάσουν πάτο», και μόνο η κοινωνική οικονομία θα τις σώσει!

Και το κάνει πράξη, σπαταλώντας τα χρήματά τους σε ομάδες αμφίβολης νομιμότητας «φίλων, συγγενών και κολλητών», εγκαταλείποντας παράλληλα στην τύχη τους τις επιχειρήσεις του νησιού, αφού δεν τους παρέχει ούτε καν τα αυτονόητα, αυτά που ο θεσμικός ρόλος της Αυτοδιοίκησης τον υποχρεώνει!

Δεύτερο, ισχυρότερο πλήγμα στον τουρισμό!

Εγωισμός, αλαζονεία, αμετροέπεια και το χειρότερο, απροκάλυπτη στήριξη των μεγάλων μονοπωλιακών συμφερόντων, οδηγούν σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις με τις εταιρείες χαμηλού κόστους και σε συνδυασμό με την ανύπαρκτη πολιτική προβολής και διαφήμισης (σκόπιμα για να ανατεθεί σε συνεργατική φίλων), συνεχίζει να επιφέρει καταστροφικά κτυπήματα στον ευαίσθητο χώρο του τουρισμού με πιο πρόσφατο το κλείσιμο του γραφείου του ΔΟΤ, αφού με απόφαση του μετέφερε τον ένα υπάλληλο στο ληξιαρχείο, την ώρα που η υπεύθυνη του γραφείου πήρε την άδεια της, βάζοντας έτσι λουκέτο στο μοναδικό γραφείο πληροφόρησης των επισκεπτών μας.

Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής που βιώνουμε σήμερα είναι η ερήμωση, από τουρίστες, του νησιού μόλις στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη και δυστυχώς, τα χειρότερα έπονται!!

Το τρίτο πλήγμα στα δρομολογημένα και ώριμα να ξεκινήσουν μεγάλα έργα!

Με μίσος και κακία δηλώνει ότι παρέλαβε χάος από τους τρείς πρώην δήμους Κω, Δικαίου και Ηρακλειδών, παρέλαβε χρέη και προβλήματα!

Αποτέλεσμα, τα έργα έμειναν πίσω, κάποια χάθηκαν και μαζί με αυτά και οι χρηματοδοτήσεις και κάποια ξεκινούν καθυστερημένα!

Και το φαιδρό είναι ότι θριαμβολογώντας, προσπαθούν να τα οικειοποιηθούν!

Το τέταρτο πλήγμα στον πολιτισμό!

Μετά την ανιστόρητη απόφαση της αντικατάστασης του σχεδιασμού Λαογραφικού Μουσείου στο «Χάνι», με μια παρουσίαση φωτοτυπιών του Αρχιτεκτονικού υλικού της Ιταλικής περιόδου, για να βολέψει ορισμένους ημέτερους με είσπραξη εισιτηρίου 2 ευρώ, μετά την άθλια εικόνα των Ιπποκρατείων, κατά γενική ομολογία τα χειρότερα από την καθιέρωση του θεσμού, μετά από την ανεκδιήγητη αντικατάσταση της αρπαγής της Ευρώπης από την έκθεση σημαίας, με αποκορύφωμα την κακόγουστη κοκκινοκίτρινη σημαία του, τώρα αποδομεί και το υγιέστερο τμήμα του Πνευματικού μας κέντρου, της Φιλαρμονικής και το οδηγεί σε χώρο ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ¨ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ¨, με στόχο να παραχωρήσει-αν δεν το έχει κάνει ήδη εν κρυπτώ- το ιστορικό κτίριο της Φιλαρμονικής σε κολλητούς του!

Tο πέμπτο πλήγμα η καταστροφή του περιβάλλοντος!

Μετά την απαράδεκτη και βάρβαρη παρέμβαση στο Ζηνί και τα Θερμά, τώρα ετοιμάζεται να επιτεθεί στην Αλυκή, σειρά θα έχει ο Βιότοπος στο Ψαλίδι και ποιος ξέρει τι άλλο μας επιφυλάσσουν!!

Και ενώ η πρώτη καμπάνα των 101.000 ευρώ χτύπησε ήδη για το Ζηνί, η δεύτερη είναι προ των θυρών – 70.000 ευρώ ακούγεται για τα Θερμά και ποιος ξέρει πόσα για την Αλυκή- η Δημοτική αρχή πανηγυρίζει για τη συνεργατική προστασίας των δασών, μοιράζοντας τα χρήματα του Κωακού λαού στους κολλητούς τους και πληρώνοντας με τα χρήματα του Κωακού λαού τα λάθη τους!!

Το έκτο αφορά στη δωρεά παιδεία, με την υποχρέωση ήδη σε δύο νηπιαγωγεία των γονιών να αγοράζουν όσα ο δήμος οφείλει να τους προσφέρει και σε λίγο ποιος ξέρει που θα πάει την προσχολική αγωγή!!

Και μετά απ' όλα αυτά , εύλογα διερωτάται ο Κώος Δημότης!

Τι άλλο έχετε σκοπό να καταστρέψετε κύριοι της Δημοτικής αρχής? ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ??

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter