Η Δύναμη Αλλαγής για μετακινήσεις - απομακρύνσεις υπαλλήλων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΤΑΙ

(ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ)

Ο κ.Καίσερλης , μετά από μια δεκαετία παντελούς απουσίας , επανήλθε για να «σώσει» από τον δήθεν κακό , άδικο και εκδικητικό Κυρίτση τους ταλαιπωρημένους πολίτες και τους εργαζόμενους του Δήμου.

Ξεκίνησε διαλύοντας δομές του Δήμου , τοποθετώντας ανεξαρτήτως προσόντων «δικά του παιδιά», σε θέσεις που προσφέρουν «γη και ύδωρ» στις επιδιώξεις και τους σχεδιασμούς του!

Απαξιώνει τους ικανούς και εξορίζει όποιον δε θεωρεί «δικό του», εκδίδοντας παράνομες αποφάσεις τοποθετήσεων και μετακινήσεων υπαλλήλων , μοιράζοντας ταυτόχρονα παράνομα διευθυντικά επιδόματα, προς ικανοποίηση των «πολιτικών του φίλων».

Από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του, στοχοποιήθηκαν όσα στελέχη κατά την τετραετία Κυρίτση «ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ».

Με σειρά απαράδεκτων αποφάσεων προσπάθησε να περάσει το γνωστό σύνθημά του «ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ», άρα ισοπε-δώνεται , απαξιώνεται και εξαφανίζεται!

Ταυτόχρονα , όποιο στέλεχος δεν υπακούει στις εντολές του «αφεντικού» , νόμιμες και παράνομες , δεν τον βολεύει και αντικαθίσταται με στέλεχος που έχει «εύκαμπτη μέση» και υποτάσσεται σε εντολές!

Έτσι , σε διάστημα 20 μηνών ο «Αφέντης» εξέδωσε τουλάχιστον τέσσερις αποφάσεις μετακίνησης-υποβάθμισης και απομάκρυνσης υπαλλήλων και μαζικού ορισμού υπευθύνων σε τομείς που «θέλει τον απόλυτο έλεγχο».

Κεντρικός στόχος του και ιδιαίτερη εμμονή , η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Έφη Αναγνωστίδου , το ατόπημα της οποίας ήταν η προσήλωση στη νομιμότητα και στο υπηρεσιακό καθήκον και η άρνησή της «να εκτελέσει παρά-νομες εντολές».

Αρχικά «εξοβελίστηκε» στο Ιταλικό αρχείο , απόφαση που ο αφέντης δεν κατά-φερε να υλοποιήσει ως άκρως παράνομη!

Στη συνέχεια προσπάθησαν εν αγνοία της να προωθήσουν παράνομα έργα , παρακάμπτοντας την υπηρεσία , με αποτέλεσμα την επιβολή προστίμων δεκάδων χιλιάδων ευρώ στην πλάτη των Δημοτών!

Για να έρθει η αφορμή , μετά από την «υπηρεσιακή άρνηση» σε μη σύννομη εντολή του «αφεντικού», που θέλει να εξαφανίσει ιδιώτη επιχειρηματία , να «εξο-ριστεί» από την Τεχνική Υπηρεσία», τοποθετούμενη σε άλλο τομέα του Δήμου!

Και βέβαια , στη θέση της τοποθετείται η πρόθυμη και γνωστή στον κ. Καίσερλη από άλλες υποθέσεις , «εύκολη υπάλληλος» , η οποία αναλαμβάνει ταυτόχρονα δύο καίριες για τα σχέδια του αφεντικού της διευθύνσεις!

Το ίδιο έγινε και στις οικονομικές υπηρεσίες , όπου στελέχη που επί χρόνια λειτουργούσαν υπεύθυνα , αξιόπιστα και ευσυνείδητα , «καθαρίστηκαν» σε μια μέρα από καίριες θέσεις , αφού δεν μπορούσαν να λένε το ναι στις μη νόμιμες εντολές του «αφεντικού».

Αυτός είναι λοιπόν ο σημερινός άξιος , εργατικός , αποτελεσματικός και κυρίως δίκαιος , καθόλου εκδικητικός και με λαμπρό χαραχτήρα Δήμαρχος της Κω!

Είμαστε σίγουροι πως με τον καιρό και χάνοντας το έδαφος κάτω από τα πόδια του , θα αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο ο κ. Καίσερλης , με τις αποφάσεις του και το αληθινό του πρόσωπο που είναι « ΨΥΧΗΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ»!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter