Νίκος Κανταρζής: «ντροπή και μπράβο!»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Νίκος Κανταρζής

ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΔΙΠΛΟΔΡΟΜΗΣΗ!
ΚΩΣ 2-11-2012

Είναι γεγονός ότι πρέπει να έχει κανείς μεγάλα αποθέματα υπομονής , αλλά και ανοχής στα ψέματα και τις αερολογίες , για να παρακολουθήσει ένα Δημοτικό Συμβούλιο της νέας Καισερλικής περιόδου!

Ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή πορεία και τις προοπτικές του νησιού , η παρουσία και οι τοποθετήσεις της Δημοτικής αρχής αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας!
Ασυναρτησίες , μεγαλοστομίες και έλλειψη σοβαρότητας , σε μια περίοδο που οι ανάγκες της κοινωνίας επιβάλλουν χαμηλούς τόνους , πολιτική σοβαρότητα , γνώση και πάνω απ'όλα αλήθειες!!
Πρόγραμμα εκτελεστέων έργων διάτρητο , χωρίς αρχή και τέλος , με τα εκατομμύρια ευρώ να κάνουν πάρτι μεταξύ των περιβόητων και άκρως αμφισβητούμενης νομιμότητας συνεργατικών τους , των αδιαφανών προμηθειών και των ρουσφετολογικών μικροέργων , που υπονομεύουν την ανάπτυξη και ικανοποιούν το ατομικό συμφέρον της εκλογικής τους πελατείας , σε βάρος του συλλογικού συμφέροντος του νησιού και των πολιτών!
Λάθος αποφάσεις , πολιτικές διώξεις και εκβιασμοί , είναι στην ημερήσια διάταξη της τοπικής πολιτικής σκηνής!
Μάταια οι παρατάξεις της μειοψηφίας , στο σύνολό τους , προσπαθούν να συνετίσουν το δήμαρχο και τη Δημοτική αρχή!
Οι παγιωμένες αντιλήψεις και πρακτικές του παρελθόντος που οδήγησαν τη χώρα στην οικονομική καταστροφή , εφαρμόζονται τώρα και στο νησί μας από ένα κατ'εξοχήν εκφραστή τους , το Δήμαρχο κ.Καίσερλη , ο οποίος στο βωμό της δημιουργίας εκλογικού μηχανισμού , θυσιάζει ότι καλό έγινε , ή πρέπει να γίνει σ'αυτό τον τόπο!
Και αυτά που πρέπει να γίνουν έχουν ειπωθεί άπειρες φορές από Δημοτικές παρατάξεις και αρκετά σχεδιάστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του '90 από την παράταξη της Νέας Δημοτικής Κίνησης του Κώστα Καίσερλη .
Και σήμερα ο ίδιος άνθρωπος καταστρέφει δικές του θέσεις , απόψεις και πολιτικές στο βωμό της εύκολης ψήφου!
Πολλά υλοποιήθηκαν στην επιτυχημένη τετραετία 2007-2010 από την παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» , όμως η Δημοτική αρχή πεισματικά προσπαθεί να τα αποκρύψει , να τα απαξιώσει , ορισμένα δε από αυτά ακόμα και να τα καταστρέψει!
Μέσα λοιπόν σ'αυτό τον ορυμαγδό και την ανικανότητα της δημοτικής αρχής , διακρίναμε και κάτι θετικό!
Διότι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά του τόπου μας πρέπει να αναδεικνύουμε και το σωστό και το λάθος .
Οφείλουμε λοιπόν ένα ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ που έστω και την τελευταία στιγμή , αναγνωρίζοντας το λάθος του στην προεκλογική υπόσχεση για τη διπλοδρόμηση του λιμανιού , επηρεαζόμενος φυσικά και από τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης σταμάτησε να ταλαιπωρεί την τοπική κοινωνία με αυτή την απειλή!

Και αυτό θεωρώ , πρέπει να μας γίνει μάθημα και οδηγός στις διεκδικήσεις μας και στο δικαίωμά να απαιτούμε το σωστό για τον τόπο , για μας και τις μελλοντικές γενιές!!

Αν θέλουμε σωστά αποτελέσματα , τίποτα δεν είναι αυτονόητο!

Θέλει από εμάς τους ίδιους συμμετοχή και αγώνα!

Και πάνω απ'όλα λογική και διάθεση διεκδίκησης του συλλογικού συμφέροντος , για τον τόπο και τους κατοίκους του!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΤΑΡΖΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ κ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter