Δήμος Κω: Κοινωνική Οικονομία και Γ. Κυρίτσης

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

*

Η Δημοτική Αρχή με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση καλωσορίζει τον Γ. Κυρίτση και την παράταξή του στο κίνημα ανάπτυξης της Κοινωνικής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας που διαμορφώνουν καθημερινά με τη δράση και τις ιδέες τους οι νέοι άνθρωποι του νησιού μας.

Δυστυχώς, έπρεπε να περάσουν δύο ολόκληρα χρόνια, έπρεπε να λοιδορηθούν νέοι άνθρωποι, έπρεπε να κατατεθούν δεκάδες πολυσέλιδες ενστάσεις από τον Γ. Κυρίτση και την παρέα του, οι φωτοτυπίες και μόνο των οποίων θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν την έναρξη μίας Κοιν.Σ.Επ., για να διαβάσει(;) και να αποδεχτεί(;) ο Γ. Κυρίτσης ένα νόμο του κράτους ο οποίος απλά μεταφέρει και θεσμοθετεί στη χώρα μας την εμπειρία δεκαετιών που διαθέτει ο υπόλοιπος ανεπτυγμένος κόσμος.

Δεν γνωρίζουμε αν οι επικοινωνιακοί του ταγοί του έχουν συστήσει να τις αποδέχεται μία-μία, (βλέπε αποδοχή της ΚΩΣ ΑΣΠΙΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ στην επετειακή συνέντευξη τύπου του Γ. Κυρίτση), για να μην φανεί πολύ μεγάλη η κολοτούμπα ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά.

Αν λοιπόν υποθέσουμε πως η δήλωση στήριξης, από τον Γ. Κυρίτση, στις επιχειρήσεις κοινωνικής οικονομίας είναι πράγματι ειλικρινής και όχι μία προσπάθεια ισορρόπησης σε δύο βάρκες τότε αναμένουμε από τον ίδιο και την παράταξή του

(α) να ανακοινώσει την συμμετοχή του ίδιου και των στελεχών του στον δεύτερο κύκλο σεμιναρίων για την κοινωνική οικονομία που ξεκινάει στις 15 Νοεμβρίου (έχουν πολλά να μάθουν και να διδαχτούν από τους νέους ανθρώπους),

(β) να αποσύρει τις ενστάσεις τουλάχιστον για τον Ιπποκρατικό Κήπο που αναγνώρισε σε πρώτη φάση (έτσι και αλλιώς καταρρέουν η μία μετά την άλλη) και (γ) να καλέσει τους λίγους νέους που τον άκουσαν και δεν συμμετείχαν έως τώρα να γνωρίσουν και να ενημερωθούν για το κίνημα της κοινωνικής οικονομίας που μεταβάλει καθημερινά το επιχειρηματικό μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης της κοινωνίας μας δημιουργώντας δεκάδες νέες θέσεις εργασίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter