Δύναμη Αλλαγής: απώλεια ψυχραιμίας

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Κύριοι της Δημοτικής αρχής , ηρεμήστε!

Πρέπει επιτέλους να κατανοήσετε ότι στη δημοκρατία , χρέος της μειοψηφίας είναι ο έλεγχος νομιμότητας των πράξεων της εξουσίας , η διασφάλιση των συμφερόντων του πολίτη και η υποστήριξη της όποιας ενέργειας επιφέρει θετικά αποτελέσματα στον τόπο και τους πολίτες!

Και αυτό εμείς ως παράταξη θα το τηρήσουμε απαρέγκλιτα!
Οι όποιες ανυπόστατες κατηγορίες , οι εκβιασμοί σας και ανελέητος διωγμός και οι ύβρεις ικανών στελεχών της τοπικής κοινωνίας δεν μας πτοούν , αντίθετα χαλυβδώνουν τη θέλησή μας και ενισχύουν την προσπάθεια για απογύμνωση του μορφώματος που εσείς χαρακτηρίσατε ως «ΟΡΑΜΑ» και που έχουν πληρώσει ως τώρα πολύ ακριβά η Κως και οι Κώοι!

Ειλικρινά δεν το χωρά ανθρώπινος νους , πόσο ανεγκέφαλους και ανόητους θεωρείτε ως Δημοτική αρχή τους Κώους πολίτες!

Πάρτε το επιτέλους απόφαση!

Η απαράδεκτη νοοτροπία –αντίληψη του επικεφαλή σας κ. Καϊσερλη ότι «Η ΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΜΟΥ» δεν περνάει πια!

Ο αδικαιολόγητος πλουτισμός φίλων και κολλητών « ΤΕΩΣ», του Δημάρχου κ. Καίσερλη , δεν πρόκειται να επαναληφθεί!

Η τοπική κοινωνία , έχει προ πολλού αντιληφθεί τις προθέσεις σας και δεν πρόκειται να ανεχθεί τις παρανομίες σας και την νέα απόπειρα άλωσης της κοινωνίας , ελέγχου των συνειδήσεων και εκβιασμού της ψήφου!

Θα είμαστε δυναμικά παρόντες , σε όποια σκόπιμη ενέργειά σας να γονατίσετε την τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα και να ικανοποιήσετε το παράλογο όραμά σας ,για ένα νησί με εφαρμοσμένη Σταλινική νοοτροπία και κατοίκους όμηρους των άνομων οραμάτων σας!

Η εύκολη περίοδος ανομίας και μειωμένου ελέγχου την οποία ο Δήμαρχος βίωσε στο παρελθόν ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter