9ο Πλωτό Σαλόνι Mεταχειρισμένων Σκαφών Aναψυχής

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Θάλασσα

Best Value Yachting 2011

Ακόμη πιο κοντά στους φίλους της θάλασσας έρχεται το καθιερωμένο πλωτό σαλόνι μεταχειρισμένων σκαφών αναψυχής, Best Value Yachting 2011.

Aπό 7 ως 10 Απριλίου, η Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας, όπου θα διεξαχθεί η φετινή διοργάνωση, θα φιλοξενήσει μια μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων σκαφών σε ασυναγώνιστες τιμές.

Η αγορά ενός σκάφους για τους λάτρεις της θάλασσας αποτελεί στόχο και όνειρο ακόμη και σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Υπό δυσχερείς συνθήκες, η απόφαση για αγορά σκάφους απαιτεί ακόμη μεγαλύτερη προσοχή και σωστή πληροφόρηση ως προς τις διαθέσιμες επιλογές. Η Best Value Yachting 2011 έχει στόχο να βοηθήσει τους φίλους του yachting στη διαδικασία επιλογής και απόκτησης του δικού τους μεταχειρισμένου σκάφος αναψυχής στην καλύτερη τιμή.

Η Best Value Yachting, στην οποία συμμετέχουν εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των μεταχειρισμένων σκαφών αναψυχής και πολλοί ιδιώτες, έχει δυο βασικά πλεονεκτήματα που καθιστούν την επίσκεψη σε αυτή απαραίτητη για κάθε υποψήφιο αγοραστή σκάφους. Το πρώτο είναι ότι καλύπτει όλες τις δυνατές επιλογές που προσφέρονται για αγορά ή ανταλλαγή μεταχειρισμένου σκάφους ανεξαρτήτως τύπου και μεγέθους. Και το δεύτερο είναι ότι όντας πλωτή όχι μόνο παρουσιάζει τα σκάφη στο φυσικό τους περιβάλλον αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά τους, αλλά επιτρέπει και τις δοκιμές ώστε ο αγοραστής έχοντας σταθμίσει όλες τις δυνατότητες και τις ανάγκες του να μπορέσει να πάρει την τελική του απόφαση αφού κάνει μια επί τόπου δοκιμή του σκάφους που τον ενδιαφέρει στη θάλασσα.

Χορηγός της Best Value Yachting 2011 είναι η seaSOS-Υπηρεσίες Θαλάσσιας Εξυπηρέτησης. Media partners είναι οι: Nautica, Τhalassa, aggeliopolis.gr, οrtsa.gr, SkipperOnDeck Magazine, all4yachting.com, yachttime.gr, e-skafos.gr, sail4all.gr

Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη & Παρασκευή 15.00-20.00, Σαββατοκύριακο 10.00-20.00

Περισσότερες πληροφορίες : τηλ.: 210 9221254, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.facebook.com/BestValueYachting

 

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter