Εγκαινιάστηκε η 6η Nova Sports Show & Fashion

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Οικονομία

Ο Υφυπουργός Υγείας, Διατροφής και Άσκησης, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Χρήστος Αηδόνης εγκαινίασε χθες την 6η Διεθνή Έκθεση Αθλητισμού Nova Sports Show & Fashion.
Η έκθεση πραγματοποιείται στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου.

Στα εγκαίνια παρέστησαν επίσης ο Γ.Γ. του ΣΕΓΑΣ κ. Παναγιώτης Δημάκος, ο Γ.Γ του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων κ. Δώρος Κλεοβούλου, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της Nova κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης και ο Γενικός Διευθυντής της διοργανώτριας εταιρείας κ. Βαγγέλης Χαραλάμπους.

Στη χθεσινή πρώτη μέρα της Έκθεσης, το παρόν έδωσαν και οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Σεμπάστιαν Λέτο, Λούις Γκαρσία, Αλέξανδρος Τζόρβας και Νίκος Σπυρόπουλος,, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τους επισκέπτες και μοίρασαν αυτόγραφα.

Η μεγάλη εκθεσιακή γιορτή για τον Αθλητισμό είναι γεγονός για έκτη συνεχή χρονιά. Οι μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες της αγοράς στους τομείς της αθλητικής ένδυσης – υπόδησης, οργάνων γυμναστικής – fitness, wellness, εξοπλισμού γυμναστηρίων, αθλητικής διατροφής, κατασκευής αθλητικών εγκαταστάσεων, outdoor activities είναι παρούσες και εντυπωσιάζουν με τα καλαίσθητα περίπτερα, όσο και με τον πλούτο των εκθεμάτων τους.

Εκτός από τον καθαρά εκθεσιακό χαρακτήρα της Sport Show & Fashion, ένα σύνολο από παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από σήμερα μέχρι και την Κυριακή και αναμένεται να προσελκύσουν χιλιάδες επισκέπτες.

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter