ΧΧΙ Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Μεσογείου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Οικονομία

wikimedia

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Οπάτια της Κροατίας η ΧΧΙ Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Μεσογείου

Στην ΧΧΙ Γενική Συνέλευση, συμμετείχε και ανέπτυξε τις θέσεις και απόψεις του, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Υποδομών της Ένωσης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, κ. Γεώργιος Κασιμάτης.

Στην παρέμβασή του, ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π. πρότεινε και ανέδειξε δράσεις για την υλοποίηση ενός δυναμικού και οικονομικά βιώσιμου αναπτυξιακού μοντέλου μεταφορών στη Μεσόγειο, ανέπτυξε τους τομείς στους οποίους πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση την επόμενη διετία και επεσήμανε την αναγκαιότητα για παροχή προτεραιότητας στην εφαρμογή της νέας πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για αναβαθμισμένη ναυτιλιακή πολιτική.

Ενημέρωσε, επίσης, αναλυτικά τους συμμετέχοντες, με την ιδιότητά του ως Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, για τους στόχους και τις προοπτικές του επιμελητηριακού δικτύου Blue Chamber Network, του πρώτου κοινοτικού οριζόντιου δικτύου που, με τη στήριξη της Ελληνίδας Επιτρόπου κας Μαρίας Δαμανάκη, στοχεύει στην αντιπροσώπευση και προώθηση των κυρίαρχων επιδιώξεων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον χώρο της ναυτιλίας.

Ο κ. Κασιμάτης ολοκλήρωσε την ομιλία του απευθύνοντας πρόσκληση σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη της ASCAME να συμμετάσχουν στην επικείμενη συνέλευση του Δικτύου Μεταφορών και Υποδομών της Ένωσης την οποία προτίθεται να συγκαλέσει στον Πειραιά, στις αρχές του επόμενου έτους, με συμμετοχή αρμόδιων κοινοτικών φορέων, με στόχο την εξέταση και ανάλυση θεμάτων που αφορούν στον Μεσογειακό χώρο.

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter