Συνάντηση Δημάρχου Κω με οικονομολόγους - φοροτεχνικούς

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Οικονομία

1

Μετά και την ψήφιση, από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, των νέων μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας τα οποία προβλέπουν ακόμα μεγαλύτερες θυσίες για τους πολίτες, έρχεται εντονότερα στο προσκήνιο η αναγκαιότητα συστηματικότερης οργάνωσης της κοινωνίας μας σε όλους τους τομείς.

Βασική παράμετρος αυτής της προσπάθειας οφείλει να είναι η συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και η άρτια επιστημονική τεκμηρίωση της υφιστάμενης κατάστασης ώστε οι όποιες παρεμβάσεις αποφασιστούν να είναι στοχευμένες προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αυτό ήταν και το κεντρικό θέμα συζήτησης και επεξεργασίας στη χθεσινή συνάντηση (15.02.2012) του Δημάρχου Κω, Κώστα Καΐσερλη και της Εκτελεστικής Επιτροπής με τους εκπροσώπους του Παραρτήματος Κω του Οικονομικού Επιμελητηρίου και της Ένωσης Φοροτεχνικών.

Η συζήτηση αποδείχθηκε ιδιαίτερα εποικοδομητική χαρτογραφώντας σε μεγάλο βαθμό τα ερωτήματα εκείνα που πρέπει να απαντηθούν σε σχέση με τα θέματα που επηρεάζουν άμεσα την Κωακή κοινωνία.

Τα μέλη και των δύο ενώσεων εξέφρασαν την επιθυμία τους να συμμετέχουν στην προσπάθεια βοηθώντας στην αναλυτική τεκμηρίωση της υφιστάμενης κατάστασης και των επιπτώσεων από τα νέα μέτρα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter