Συμμετοχή του Δήμου της Κω σε ημερίδες για την Κοινωνική Οικονομία

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Οικονομία

2012 COOP YEAR-Optimized

Στην τακτική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου αποφασίστηκε η συμμετοχή του Δήμου της Κω στις ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν στην Ρόδο στις 25 Οκτωβρίου και στην Κω στις 27 Οκτωβρίου με θέμα την Κοινωνική Οικονομία και τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις.

Τις ημερίδες συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος της Κω και ο Ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων κ. Νίκος Χρυσόγελος.

Στις ημερίδες θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των μεγάλων κοινωνικών συνεταιριστικών οργανώσεων κρατών της Ευρώπης με την ευκαιρία της καθιέρωσης από τον Ο.Η.Ε. του έτους 2012 ως «Διεθνές Έτος Συνεταιρισμών» (www.2012.coop).

Η Εκτελεστική Επιτροπή εκφράζει την ικανοποίηση της για την εξέλιξη και την πρόοδο του εγχειρήματος των κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων του νόμου 4019/2011 που σταδιακά αρχίζουν να εμπιστεύονται και να συμμετέχουν δεκάδες περιοχές της χώρας και εκατοντάδες πολίτες ιδίως νέοι και γυναίκες, και καλεί τις Κοιν.Σ.Επ. της Κω και τους πολίτες να συμμετάσχουν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter