Κώστας Καΐσερλης: επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας για προσλήψεις

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Οικονομία

Κώστας Καΐσερλης

Προς:
Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας
κ. Ιωάννη Βρούτση

Αγαπητέ κύριε Υπουργέ,

όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι Δήμοι της χώρας συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του Υπουργείου σας μέσα από το οποίο καλύπτουν για πέντε μήνες σημαντικές ανάγκες σε ιδιαίτερα νευραλγικούς τομείς της καθημερινότητας.

Ο Δήμος της Κω σε συνεργασία με το ΙΝΕ της ΓΣΕΕ μέσω του εν λόγω προγράμματος απασχολεί από τις αρχές Ιουλίου ενενήντα ανθρώπους οι οποίοι έχουν προσφέρει τα μέγιστα, δουλεύουν ακόμα και πέραν του ωραρίου, απλά γιατί επιθυμούν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, η προβλεπόμενη αμοιβή τους είναι όπως γνωρίζετε πενιχρή και παρ' όλα αυτά οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν καταφέρει μέχρι και σήμερα να τους έχουν απλήρωτους.

Πριν απευθυνθώ σε εσάς, τόσο εγώ προσωπικά όσο και τα στελέχη του Δήμου της Κω, έχουμε εξαντλήσει κάθε δυνατή προσπάθεια επικοινωνίας και συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες για να εξευρεθεί άμεσα μία λύση ωστόσο αυτό δεν έχει καταστεί ακόμα εφικτό.

Κύριε Υπουργέ,
οι άνθρωποι αυτοί έχουν οικογένειες, παιδιά, υποχρεώσεις, τα σχολεία μόλις άνοιξαν και όμως οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν καταφέρει να τους αφήσουν επί τρεις μήνες απλήρωτους. Θεωρώ ότι έχει καταστεί πλέον επιτακτικό η λύση του προβλήματος να προέλθει από την δική σας προσωπική παρέμβαση.
Αναμένοντας τη θετική και άμεση ανταπόκρισή σας.
Με εκτίμηση,

Κώστας Καΐσερλης
Δήμαρχος Κω

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter