Δήμος Κω: εκτελεστέα και προϋπολογισμός

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Οικονομία

Δήμος Κω

Η Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής του Δήμου μας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, τη Διεύθυνση Πολεοδομίας, τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και τη Διεύθυνση Οικονομικών, ολοκλήρωσαν τον σχεδιασμό για το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων και τον Προϋπολογισμό του 2013, ακλουθώντας μία σαφή και ξεκάθαρη στοχοθεσία με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των ανθρώπων του νησιού μας και λαμβάνοντας υπόψη τις διεθνείς και εθνικές κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις.

Η επεξεργασία των προτάσεων ξεκινάει αύριο Κυριακή 21/10 από την Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Κω και την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, στη Δημοτική Κοινότητα Καρδάμαινας, από το σύνολο των στελεχών, αιρετών και μη, της παράταξης της Δημοτικής Αρχής.

Εν συνεχεία οι προτάσεις θα κατατεθούν στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης και στα Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων ώστε μέσα από την ανατροφοδότηση, να διαμορφωθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση η τελική πρόταση που θα κατατεθεί προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κω.

Η Δημοτική Αρχή απόλυτα συνεπείς στις δεσμεύσεις της προς τους συνδημότες μας προχωράει δυναμικά στην υλοποίηση του ετήσιου προγράμματος 2013 όπως προσδιορίστηκε στις αρχές της δημοτικής περιόδου με την ψήφιση του επιχειρησιακού προγράμματος ανάπτυξης 2012-2014 .

Οι καθημερινές εξελίξεις δικαιώνουν τις επιλογές μας είτε πρόκειται για την ανάπτυξη των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων που δίνουν δουλειά και ελπίδα στους νέους μας είτε για την υλοποίηση μεγάλων έργων που αναθερμαίνουν την οικονομία και αναζωογονούν τις τουριστικές περιοχές του νησιού μας..

Ο Δήμος της Κω με τις δράσεις του θωρακίζει την κοινωνία μας απέναντι του σκληρού ανταγωνισμού, της οικονομικής ύφεσης και της ανεργίας και προωθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, έργα υποδομών και ανάπτυξης που ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια Ευρώ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter