Σε Ρόδο - Κω και το 2013 τα πλοία της Costa Crociere

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Τουρισμός

Costa Crociere

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργο Νικητιάδη και τον εκπρόσωπο της εταιρείας κρουαζιέρας «Costa Crociere» στην Ελλάδα κ. Σπύρο Χάμπα (Travel Tourism & Shipping) ότι τα πλοία της εταιρείας θα συνεχίσουν να προσεγγίζουν τη Ρόδο και την Κω και το 2013, εβδομαδιαίως από τα τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εταιρεία κρουαζιέρας θα προσεγγίζει φέτος τα δύο νησιά στη Δωδεκάνησο με το πλοίο «COSTA ATLANTICA». Tο 2013 το πλοίο θα αντικατασταθεί από το «COSTA MEDITERRANEA», το οποίο έχει κατασκευαστεί το 2003, έχει μήκος 292.5 μέτρα, 897 άτομα πλήρωμα και μπορεί να φιλοξενήσει 2680 επιβάτες.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο της εταιρείας κ . Σπύρο Χάμπα για την απόφαση της «Costa Crociere» και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στο μέλλον θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο οι προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων στη Δωδεκάνησο καθώς τα νησιά μας είναι

από τους πιο όμορφους προορισμούς στον κόσμο. Ο κ.Νικητιάδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του, με τον κ. Χάμπα επισήμανε ότι η κρουαζιέρα αποτελεί καίριο τομέα προκειμένου ο ελληνικός τουρισμός να καταστεί ακόμη πιο ανταγωνιστικός στην παγκόσμια τουριστική αγορά.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter