Συνεργείο της RAI-3 στην Κω

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Τουρισμός

 

 

 

Συνεργείο της RAI-3 στην Κω

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού Κω – Νισύρου, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Μιλάνου, φιλοξένησε στην Κω συνεργείο του Ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού RAI-3 για την πραγματοποίηση γυρισμάτων στο πλαίσιο της τηλεοπτικής εκπομπής "Alle Falde del Kilimangiaro".

Η τηλεοπτική εκπομπή "Alle Falde del Kilimangiaro" είναι μία από τις δημοφιλέστερες τουριστικές εκπομπές της Ιταλικής κρατικής τηλεόρασης και μεταδίδεται από την RAI-3 κάθε εβδομάδα, το απόγευμα της Κυριακής, με δείκτη τηλεθέασης περίπου 10% δηλαδή περίπου ενάμιση εκατομμύριο τηλεθεατές, ενώ κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου μεταδίδεται μετά τις βραδινές ειδήσεις με μεγάλο αριθμό τηλεθεατών. Επίσης, λόγω του ότι η εκπομπή αυτή ανήκει στη RAI, προβλέπονται και επαναλήψεις μέσω προγραμμάτων και καναλιών της δορυφορικής κρατικής τηλεόρασης.

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού, ευχαριστεί τους χορηγούς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του προγράμματος φιλοξενίας και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο Platanista, τις εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινήτων AutoBank και Tigaki Express, τη ναυτιλιακή εταιρία Dodecanissos Seaways και τον κ. Νικόλαο Τσακίρη για τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Για τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού,

Νίκος Σοφός
Διευθυντής

 

 

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter