Ενιαίος Φορέας Τουρισμού: ενθαρρυντικά μηνύματα από Λονδίνο και Β. Ελλάδα

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Τουρισμός

- Sofos - Kefalogiannh 3-Optimized

Με δύο εκθέσεις μέσα στον Νοέμβριο, συνέχισε ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού Κω – Νισύρου την έντονη παρουσία του στις τουριστικές αγορές, που για τη φετινή διαφημιστική περίοδο αναμένεται να υπερβούν τις 15 συμμετοχές σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού.

Μετά το Λονδίνο ακολούθησε η Θεσσαλονίκη, με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου να έχει αναλάβει την οργάνωση των προωθητικών ενεργειών καθώς και την φιλοξενία των συμμετεχόντων προορισμών, κάτι που είχε προηγηθεί και τον Οκτώβριο που μας πέρασε, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Αγ. Πετρούπολης στη Ρωσία.

Τα μηνύματα ωστόσο από την αγορά της Β. Ελλάδας δεν είναι το ίδιο ενθαρρυντικά όπως εκείνα του Λονδίνου, όπου εκεί οι Κώοι επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν στο περίπτερο της Κω με τους Βρετανούς συνεργάτες τους και να επιβεβαιώσουν την αυξημένη ζήτηση που παρουσιάζει ο τουριστικός μας προορισμός για το 2013 και την αισιοδοξία τους για μια ιδιαίτερα καλή τουριστική περίοδο. Όσον αφορά την αγορά της Β. Ελλάδας, πέραν του μεγάλου ζητούμενου που παραμένει η πολυπόθητη σύνδεση της Κω με τη Θεσσαλονίκη, ήρθε να προστεθεί η μεγάλη οικονομική ύφεση και ανεργία που πλήττει κυρίως τους κατοίκους των μεγάλων πόλεων.

Για τον ΕΦΤ Κω – Νισύρου,
Νίκος Σοφός
Διευθυντής

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter