Η πρώτη δέσμη προτάσεων του Δήμου Κω για την Υγεία

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Υγεία

Δήμος Κω

Με μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων του νησιού, την παρουσία του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Δημήτρη Κρεμαστινού και πολιτών πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕΔ η παρουσίαση της πρώτης δέσμης προτάσεων του Δήμου Κω για την Υγεία από το Δημοτικό Σύμβουλο, ιατρό κ. Κοπάδη Γεώργιο.

Οι προτάσεις τις Δημοτικής Αρχής έγιναν δεκτές με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από όλους τους φορείς και όλοι σημείωσαν πως κινούνται στην σωστή κατεύθυνση και αν εφαρμοστούν θα λύσουν πολλά από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι κάτοικοι του νησιού όσο και οι επισκέπτες μας.

Με τη συνάντηση αυτή ξεκίνησε ουσιαστικά ένας κύκλος διαβούλευσης με τους φορείς και την κοινωνία ώστε ο Δήμος της Κω να παρέμβει δυναμικά στα θέματα υγείας έστω και με τις περιορισμένες δυνατότητες που έχει σε επίπεδο αρμοδιοτήτων.

Όπως επεσήμανε και ο Δήμαρχος Κω, Κώστας Καΐσερλης για να υπάρξει ουσιαστική παρέμβαση από την Τοπική Αυτοδιοίκηση στα θέματα υγείας θα πρέπει η βούληση της Πολιτείας να είναι τέτοια, προχωρώντας στην αναθεώρηση του Συντάγματος και στην πραγματική αποκέντρωση των αντίστοιχων πόρων που απαιτούνται.

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter