Συναντήσεις του Γώργου Νικητιάδη με το HATTA και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Στήλη: Τουρισμός

KoSALive.gr
Σημαντικές συναντήσεις με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και με το προεδρείο του «Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων» (HATTA), είχε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νικητιάδης.
Στη συνάντηση στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο, τον Υφυπουργό υποδέχθηκαν ο πρόεδρος Γιώργος Τσακίρης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο κ. Νικητιάδης στην σύντομη τοποθέτηση του, εξήρε τη συνδρομή του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου στην προώθηση και ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού τονίζοντας τον θεσμικό ρόλο που πρέπει να αποδίδεται στο Επιμελητήριο ως πολύτιμος σύμβουλος του κράτους και του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού. Ακολούθως ο Υφυπουργός αναφέρθηκε στα ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά μηνύματα που έχουν αρχίσει να καταγράφονται στις μεγάλες αγορές του εξωτερικού, όπως η Γερμανία την οποία επισκέφθηκε προσφάτως και ζήτησε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να συνεχίσουν όλοι μαζί την προσπάθεια για να ανατραπεί πλήρως η αρνητική εικόνα που είχε δημιουργηθεί στο εξωτερικό για τη χώρα μας.

Νωρίτερα ο κ. Νικητιάδης είχε συνάντηση στο γραφείο του με το προεδρείο του «Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων» όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα που καταγράφονται στον κλάδο τους. Ο κ. Νικητιάδης ενημέρωσε το προεδρείο του ΗΑΤΤΑ για τον τρόπο που στο εξής θα προωθείται η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός και διαβεβαίωσε την πρόεδρο κυρία Φίλη και τα παριστάμενα μέλη ότι πολύ γρήγορα ο Υπουργός θα παρουσιάσει το νέο τρόπο προβολής της χώρας αντικαθιστώντας τις πολυδάπανες διαφημιστικές καμπάνιες με μακροχρόνιες προβολές καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.