Τον παιδικό σταθμό της Αντιμάχειας και τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" του Δήμου Ηρακλειδών επισκέφτηκαν ο Γ. Κυρίτσης και ο Ν. Φρατζής

Στήλη: Δελτία Τύπου

Τον παιδικό σταθμό, του Δημοτικού διαμερίσματος της Αντιμάχειας καθώς και τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" του Δήμου Ηρακλειδών, επισκέφτηκε σήμερα Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010 ο Δήμαρχος Κω και υποψήφιος Δήμαρχος του ενιαίου Δήμου κ. Γιώργος Κυρίτσης, συνοδευόμενος από το στέλεχος της παράταξης της "ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ" κ. Νίκο Φρατζή γραμματέα της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Δήμου Ηρακλειδών.

Ο Δήμαρχος, συζήτησε με τους εργαζόμενους στον παιδικό σταθμό για τα θέματα που τους απασχολούν και δεσμεύτηκε ότι ως Δημοτική Αρχή στον ενιαίο Δήμο, πρώτης προτεραιότητας θέμα, αποτελεί η σχολική στέγη για την οποία θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα, συνεχίζοντας και ολοκληρώνοντας άμεσα τις ενέργειες των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών του Δήμου Ηρακλειδών, ώστε τα παιδιά μας και το προσωπικό να στεγάζονται σε ασφαλείς, υγιεινούς και σύγχρονους χώρους.

Το προσωπικό του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι", διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος, για τη συνέχιση του προγράμματος και μετά την 31η Δεκεμβρίου 2010, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή του, πως όποιες από τις δομές πρόνοιας δεν καλύπτει το κράτος, αυτές θα καλύπτονται από το μεγάλο και ισχυρό ενιαίο Δήμο της Κω.