Ο Γιώργος Νικητιάδης θα εγκαινιάσει την έκθεση γλυπτών «Η αρπαγή της Ευρώπης»

Στήλη: Νέα

Το νέο Δελτίο Τύπου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κω και η πρόσκληση – πρόγραμμα της έκθεσης γλυπτών και σχεδίων έργων των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό επιλογής του γλυπτού που πρόκειται να τοποθετηθεί στην είσοδο της πόλης με θέμα: «Η αρπαγή της Ευρώπης»

(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου της Κω , θέλοντας να αναδείξει την κοινωνική διάσταση του ρόλου της ως οργάνου παροχής υπηρεσιών της Αυτοδιοίκησης, διοργανώνει – υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού – έκθεση γλυπτών και σχεδίων έργων των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό επιλογής του γλυπτού που πρόκειται να τοποθετηθεί στην είσοδο της πόλης με θέμα : «Η αρπαγή της Ευρώπης»
Τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία θα διαρκέσει ως τις 12 Σεπτεμβρίου 2010, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα, στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του Λαογραφικού Μουσείου Δήμου Κω (Χάνι).
Την έκθεση θα εγκαινιάσει με ομιλία του με θέμα: «Η Αρπαγή της Ευρώπης –από το μύθο στο σήμερα» ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης και ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης θα προλογίσει απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό.
Με σύντομη τοποθέτησή της θα συμμετέχει και η κα Αγγέλικα Καλαντίδη – Κοροβέση, εκπρόσωπος του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και μέλος της κριτικής επιτροπής επιλογής του γλυπτού.

Εγκαίνια έκθεσης : Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 19: 00 μ.μ. (τ. Χάνι)

Ώρες λειτουργίας έκθεσης : Καθημερινά 10.00 π.μ. - 13.00 μ.μ. και 18.00 - 21.00 μ.μ.