Συνάντηση Δημάρχου Κω με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Πολιτισμός

Δήμος Κω

Συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη είχαν ο Δήμαρχος Κω κ. Καΐσερλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Νικηταράς, και ο Αντιπρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού κ. Κοπάδης.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στη συνεργασία του Δήμου Κω με το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού και την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Συζητήθηκε επίσης η πρόταση του Δήμου Κω για την έναρξη των αρχαιολογικών Ανασκαφών στο Αρχαίο στάδιο, με διάθεση πόρων και ανθρώπινου δυναμικού από το Δήμο Κω, μέσω επιχείρησης κοινωνικής οικονομίας.

Στην κα. Μενδώνη παρουσιάστηκε η πρόταση του Δήμου Κω για την υλοποίηση της Περιμετρικής οδού του σχεδίου πόλεως στην περιοχή Αμπάβρη, όπου βρίσκεται ο αρχαιολογικός χώρος του Αρχαίου Θεάτρου.

Τέλος, συζητήθηκε στο σύνολο της η διευθέτηση των χώρων στάθμευσης στην ευρύτερη περιοχή της Κάζα Ρομάνα, λόγω των ιδιαιτεροτήτων των αρχαιολογικών ευρημάτων.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό και εγκάρδιο κλίμα, εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η βούληση για στενότερη και αποτελεσματικότερη συνεργασία, επ' ωφελεία του τόπου και των πολιτών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter