Διάκριση για τον κ. Κωνσταντίνο Χατζηεμμανουήλ στο Γ' Παγκρήτιο πρωτάθλημα βετεράνων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Αθλητισμός

064-Optimized

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΚΩ
" Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ": Επιτυχίες Αθλητή μας στο Γ΄ Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου.

Ο Σύλλογος μας τιμώντας τον Σύνδεσμο Βετεράνων Αθλητών στίβου Κρήτης, αποδέχθηκε την πρόσκλησή τους και με ιδιαίτερη τιμή και χαρά συμμετείχε με έναν Αθλητή τον κ. Χατζηεμμανουήλ Κωνσταντίνο στα 100 μέτρα και στα 400 μέτρα , στο Γ΄ Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Βετεράνων αθλητών στίβου και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρίψεων στις 27 Οκτωβρίου 2012 που διεξήχθη στο Ε.Α.Κ. Ελευθερίας Ηρακλείου , όπου και κατέκτησε Δύο Χρυσά Μετάλλια.

Οι διοργανωτές του απένειμαν και Κύπελλο διότι οι επιδόσεις του ήταν υψηλού επιπέδου βάσει της ηλικιακής κατηγορίας στην οποία ανήκει.

Ο κ. Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ είναι για όλους εμάς τους αθλητές και τις αθλήτριες του Σ.Ε.Β.Α.Σ Κω ο Φειδιππίδης το πρότυπο του Ανθρώπου που χαρακτηρίζεται από το ήθος , την ευγένεια και την αγάπη για τις Αξίες και τα Ιδεώδη της ζωής.

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του
Σ.Ε.Β.Α.Σ Κω " Ο Φειδιππίδης"
Ο Πρόεδρος
Χατζηστέργου Θ. Στέργιος

ΔΟΠΑΒΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ Γ' ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ.

Εκ μέρους όλων των μελών του Δ/Σ του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την λαμπρή παρουσία του βετεράνου αθλητή μας κ. Χατζηεμμανουήλ Κων/νο, ο οποίος συμμετείχε στο Γ' Παγκρήτιο πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών στίβου και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ρίψεων όπου κατέκτησε δυο χρυσά μετάλλια.

Ο κ. Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ με την πολύχρονή προσπάθειά του και το δυναμικό παρόν που δείχνει σε κάθε αθλητική διοργάνωση, πέρα από το ήθος και το σεβασμό που τον διακρίνει μας διδάσκει τον συνεχή αγώνα για τη ζωή, αλλά και τις αξίες του αθλητισμού σε κάθε ηλικία. Προσωπικά ως άνθρωπος του αθλητισμού επιθυμώ να εκφράσω το θαυμασμό μου για αυτή την τόσο μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει και μάλιστα πάντα με επιτυχίες και με διακρίσεις.

Θερμά συγχαρητήρια, τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός και να συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter