Συμμετοχή αθλητών του «Φειδιππίδη» στα “Μαλατιάδια 2012”

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Αθλητισμός

fanartzis pagosmio kanada-Optimized

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Συμμετοχή Αθλητών μας στα "Μαλατιάδια 2012"

Ο Σύλλογος μας συμμετείχε με δύο αθλητές στους Αγώνες Στίβου Βετεράνων Αθλητών " Μαλατιάδια 2012" , που διεξήχθησαν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 στην Αθήνα στο Θεμιστόκλειο Γυμναστήριο.

χατζηεμμανουηλ κωνσταντινος 03 12-Optimized

Τον κ. Κωνσταντίνο Χατζηεμμανουήλ , ο οποίος κατέκτησε Δύο Χρυσά Μετάλλια στα 100μ και στα 400μ.

χατζηεμμανουηλ κωνσταντινος 12-Optimized

Ο Βαλκανιονίκης Πρωταθλητής μας επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στα ανωτέρω αγωνίσματα στην Ελλάδα και οι υψηλές επιδόσεις του στην κατηγορία του , τον καθιστούν μέσα στους καλύτερους Ευρωπαίους Βετεράνους Αθλητές για την κατάκτηση Μεταλλίων σε αγώνες Πανευρωπαϊκού και Παγκοσμίου επιπέδου.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΙΜΠΡΑΗΜ ΦΑΝΑΡΤΖΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗ ΧΡΥΣΟΥ-Optimized

Τον Ιμπραήμ Φαναρτζή , ο οποίος κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στη Σφαιροβολία με επίδοση 15μ 78εκατ. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας με την επίδοση του έδωσε το στίγμα του για τους επόμενους Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Αγώνες Στίβου στους οποίους θα συμμετάσχει.

Τα Μέλη του Δ/Σ , οι Αθλητές και οι Αθλήτριες συγχαίρουν τους συναθλητές μας που τίμησαν με τη συμμετοχή τους για άλλη μια φορά τα Δωδεκάνησα.

Οι επιτυχίες τους αφιερώθηκαν με σεβασμό και τιμή , στη Μνήμη της Καλλιόπης Χατζηεμμανουήλ συζύγου του κ. Κώστα Χατζηεμμανουήλ.

Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του
Σ.Ε.Β.Α.Σ Κω " Ο Φειδιππίδης"
Ο Πρόεδρος
Χατζηστέργου Θ. Στέργιος

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter