Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για όσους καλλιτέχνες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη WOMEX

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

 

womex

Στην Ημερίδα για τη Διεθνή 'Εκθεση WOMEX-(Θεσσαλονίκη 17-21/10/2012), που πραγματοποιήθηκε στο ΥΠΠΟΤ στις 21/3/2012 και που συμμετείχε και το ΙΕΜΑ, μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για όσους καλλιτέχνες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη WOMEX και συνεχίζεται μέχρι την 13η Απριλίου του 2012. Ειδικότερα:

- Όλοι οι καλλιτέχνες, με αντικείμενο τις Μουσικές του Κόσμου (World music), μπορούν να κάνουν αίτηση για το συναυλιακό σκέλος της WOMEX, επισκεπτόμενοι το link http://www.womex.com/lnk/how-to-propose#showcase.

- Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο συνεδριακό σκέλος, της WOMEX, μπορούν να συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής στο link http://www.womex.com/lnk/how-to-propose#conference.

Περισσότερα στοιχεία υπάρχουν εδώ: http://www.helexpo.gr/womex/gr/x3_pr4.asp

- Οι κινηματογραφιστές, που επιθυμούν να κοινοποιήσουν το έργο τους, με αντικείμενο πάντα στις μουσικές του κόσμου μπορούν να κάνουν αίτηση συμμετοχής στη WOMEX του 2012, στο link http//:www.womex.com/lnk/how-to-propose#film.

Η υποβολή προτάσεων για την Club Globalkan έχει ξεκινήσει. Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 11 Μαΐου. Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο http://www.helexpo.gr/womex/eng/x7_globalkan.asp#s .

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε εθελοντής στη WOMEX 12 Θεσσαλονίκη στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και περιγράψτε τα ενδιαφέροντά σας και τις εμπειρίες σας, ως εθελοντής, με τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter