Συνεργασία ΚΕΠΑ και Δ.Ι.Ε.Κ. ΚΩ

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Δήμος Κω

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου της Κω, ένας από τους στόχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚΩΣ ΑΣΠΙΣ είναι μεταξύ άλλων η υποστήριξη ίδρυσης Κοιν.Σ.Επ. Φύλαξης και Προστασίας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Τα στελέχη του ΚΕΠΑ σε συνεργασία με τη διοίκηση του Δημόσιου ΙΕΚ Κω και το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κω έχουν εντάξει την ειδικότητα «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security)» που θα λειτουργήσει από 8 Οκτωβρίου 2012 στο δεύτερο κύκλο των σεμιναρίων για τις επιχειρήσεις κοινωνικής οικονομίας.

Ως εκ τούτου όσοι απόφοιτοι γυμνασίου και λυκείου, καθώς και απόφοιτοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης, επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εν λόγω πρόγραμμα, που αποτελεί και προϋπόθεση για την έκδοση της σχετικής άδειας φύλαξης, και παράλληλα να επιμορφωθούν για τον τρόπο ίδρυσης και λειτουργίας μίας κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης καλούνται να υποβάλουν άμεσα τις αιτήσεις τους στο Δ.Ι.Ε.Κ. Κω.

Η διάρκεια φοίτησης είναι ένα εξάμηνο με έναρξη μαθημάτων 8-10-2012 και λήξη μαθημάτων 14-2-2013, τα δίδακτρα είναι 367€ το εξάμηνο και το σύνολο ωρών είναι 360 ώρες. Επίσης μέσω του προγράμματος Voucher υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των διδάκτρων που καταβλήθηκαν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Δ.Ι.Ε.Κ. Κω στα τηλέφωνα 22420 29257 & 22420 29891 και ηλεκτρονικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter