Στην Κω τη Δευτέρα και την Τρίτη ομάδα των Οικολόγων Πράσινων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Οι Οικολόγοι Πράσινοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας και στη ΔΕΥΑΡ – Συνέντευξη Τύπου και ομιλία στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου του Χρήστου Δουλκερίδη – Στην Κω τη Δευτέρα

Οι υποψήφιοι βουλευτές των Οικολόγων Πράσινων στα Δωδεκάνησα επισκέφτηκαν την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου στα Ασγούρου την Πέμπτη 26/4/2012 όπου είχαν σύντομη συνομιλία με στελέχη της υπηρεσίας για τα πολλά προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει. Ενημερώθηκαν κυρίων για τα ζητήματα του τεχνικού τομέα και πώς αυτά επηρεάζουν την κανονική λειτουργία της υπηρεσίας.

Από την Παρασκευή 27/4/2012 εξάλλου βρίσκεται στα Δωδεκάνησα ο Υπουργός Στέγασης και Τουρισμού των Βρυξελλών Χρήστος Δουλκερίδης ο οποίος έδωσε συνέντευξη τύπου για τα ΜΜΕ στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου. Στη συνέντευξη ο Χρ. Δουλκερίδης, με αναφορές από την εμπειρία του από το Βέλγιο, μίλησε για τη σημασία της εισόδου στην ελληνική Βουλή των Οικολόγων Πράσινων και για τα πράγματα που μπορούν να αλλάξουν στην πολιτική ζωή της Ελλάδας από μια τέτοια εξέλιξη.

Το βράδυ της Παρασκευής σε συγκέντρωση στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου έγινε παρουσίαση του φυλλαδίου και των υποψηφίων στα Δωδεκάνησα ενώ ακολούθησε ομιλία του Χρ. Δουλκερίδη. Για μια ακόμα φορά ο Χρ. Δουλκερίδης ανέλυσε τις προοπτικές που ανοίγονται με την είσοδο των Οικολόγων Πράσινων στην ελληνική Βουλή. Ακολούθησε συζήτηση με πλήθος παρεμβάσεων, τοποθετήσεων και ερωτήσεων από την πλευρά των πολιτών.

Κλείνοντας τη ανοικτή συγκέντρωση που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, ο συντονιστής της Πολιτικής Κίνησης και υποψήφιος βουλευτής Δημήτρης Γρηγοριάδης δήλωσε:

Θέλω να ευχαριστήσω το Χρήστο που ταξίδεψε τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα για να έρθει από το Βέλγιο και να μας στηρίξει στην προσπάθεια που κάνουμε για να μπορέσουν οι Οικολόγοι Πράσινοι να μπουν στη Βουλή. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψήφιους μου για τον αγώνα που κάνουν αλλά κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες που συμμετείχαν σε αυτό το γόνιμο και παραγωγικό διάλογο που αποδεικνύει ότι η πολιτική και οι πολιτικοί μπορούν και πρέπει να είναι διαφορετικοί.

Τη Δευτέρα 30/4 και την Τρίτη 1/5 ομάδα των Οικολόγων Πράσινων θα είναι στην Κω όπου θα συνομιλήσουν με φορείς και πολίτες για την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών και θα συμμετέχουν σε ζωντανή τηλεοπτική συζήτηση της Δημοτικής Τηλεόρασης Κω.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter