Στην Κω το Σάββατο ο Ν. Χρυσόγελος

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

chrysogellos

Ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Ν. Χρυσόγελος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Δωδεκάνησα στις 1 και 2 Ιουνίου 2012. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

Παρασκευή, 1/6/2012

09.30 Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (Διοικητήριο, Πλ. Ελευθερίας) με θέματα:

Πρωτοβουλίες σε Ελλάδα και Ευρώπη για την κρίση και τη μεταρρύθμιση του μνημονίου. Ενημέρωση για την κοινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε με τον συμπρόεδρο των Ευρωπαίων Πρασίνων Ν.Κ. Μπεντίτ.
Πρωτοβουλίες στο Ευρωκοινοβούλιο που αφορούν την περιφέρεια Ν. Αιγαίου

10.00 Συμμετοχή σε συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου με τους υπόλοιπους περιφερειακούς συμβούλους του Νομού Δωδεκανήσου για ενημέρωση, συζήτηση και σχεδιασμό επί θεμάτων που αφορούν το νομό.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Ν. Χρυσόγελος θα έχει συναντήσεις με πολίτες και φορείς του νησιού

19.30 Επίσκεψη στη Σύμη και συνάντηση με το Δήμαρχο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σύμης καθώς και με πολίτες του νησιού μαζί με τον υποψήφιο των Οικολόγων Πράσινων από τη Σύμη Νίκο Ψαρρό

Σάββατο, 2/6/2012

11.15 Συνάντηση με Δήμαρχο Κω και συζήτηση για τη συμμετοχή του Δήμου Κω στην ημερίδα που διοργανώνει ο ευρωβουλευτής στη Σύρο για θέματα κοινωνικής οικονομίας.
12.30 Συνέντευξη Τύπου στη Μαρίνα Κω (αίθουσα info) με την ίδια θεματολογία με τη συνέντευξη στη Ρόδο. Στη συνέντευξη θα συμμετέχει και ο υποψήφιος των Οικολόγων Πράσινων από την Κω Νίκος Κάππας.

Θα ακολουθήσει περιοδεία στην πόλη και σε χωριά της Κω

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter