Δύναμη Αλλαγής: «η διάλυση και η καταστροφή συνεχίζεται»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Η διάλυση όλων των δομών του δήμου, η απαξίωση των συμβουλίων και η οριστική απόφαση του δημάρχου να σταματήσει τη συνεργασία με τη RYANAIR αποκαλύφτηκαν για άλλη μια φορά χθες επιβεβαιώνοντας έτσι όλους όσοι λένε πια ανοικτά ότι η Κως βαδίζει ολοταχώς προς την καταστροφή.

Έτσι χθες, οι συνεδριάσεις δυο σημαντικών θεσμοθετημένων διοικητικών συμβουλίων, αυτό της σχολικής επιτροπής Α' βάθμιας εκπαίδευσης και του Ε.Φ.Τ. αποκάλυψαν το μεγαλείο της διάλυσης!!!

Στην προγραμματισμένη λοιπόν συνεδρίασης της Σχολικής επιτροπής για χθες Τετάρτη 27/6/2012 ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ από τη δημοτική αρχή.

ΟΥΤΕ ο πρόεδρος της επιτροπής που συγκάλεσε το σώμα σε συνεδρίαση!!!!

Παρόντες ήταν μόνο η εκπρόσωπος της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ κ. Μαριέττα Μουζουράκη-Βαβλά , ο εκπρόσωπος της Ανθρώπινης Κω κ. Γιάννης Κρητικός και η εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών κ. Κοντ. Χατζηνικολάου.

Η συμπεριφορά αυτή των εκπροσώπων της δημοτικής αρχής δεν είναι μόνο απαράδεκτη, μας βάζει όμως και σε υποψίες για πιθανές αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν και η μη συνεδρίαση του οργάνου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη λειτουργία των σχολείων.

Η δεύτερη συνεδρίαση αφορούσε στον Ε.Φ.Τ όπου στην επίσημη πρώτη παρουσία του ο δήμαρχος όχι απλά προσπάθησε να απαξιώσει σε βαθμό γελοιοποίησης τις όποιες προηγούμενες προσπάθειες που έγιναν υπό την προεδρία του αποχωρήσαντος από την παράταξη του κ. Γιάννη Μπαλαλή, αλλά και ουσιαστικά ξεκαθάρισε την πρόθεση του για την ακύρωση της συνεργασίας με την RYANAIR.

Συνεχίζει έτσι την καταστροφική παρουσία του για το νησί, προσπαθώντας με τον αποκλεισμό της RYANAIR, να δώσει τη χαριστική βολή στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που στηρίζονται ουσιαστικά με την παρουσία όχι μόνο αυτής αλλά και όλων των άλλων εταιριών χαμηλού κόστους.

Θα επαναλάβουμε για άλλη μια φορά το κάλεσμα προς του συμβούλους του κ. Καϊσερλη: «αντί να τον κατηγορούν δεξιά- αριστερά για ανεπάρκεια και παντελή απουσία, ας κάνουν ότι μπορούν για να αλλάξει ρότα, πριν είναι αργά για το νησί».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter