Βάσω Πη: «προσπαθούν ως ειδικοί στη λάσπη, να σπιλώσουν ανθρώπους»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Βάσω Πη

Η ΛΑΣΠΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΚΑΪΣΕΡΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ

Εδώ και ένα περίπου χρόνο είναι γνωστό από την Περιφέρεια ότι , το νέο γυμνάσιο στην Λάμπη θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Το σχολείο, έργο της Περιφέρειας, χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ είναι σχεδόν έτοιμο, και σύμφωνα με τις δηλώσεις του περιφερειάρχη κ. Μαχαιρίδη στις 11 Σεπτεμβρίου θα υποδεχθεί τους μαθητές.

Όμως ο δρόμος πρόσβασης προς το σχολείο, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του δήμου, που θα έπρεπε να είναι έτοιμος, τουλάχιστον πριν έξι μήνες, δημοπρατείται στις.....11-9-2012.

Αν δε, η ταχύτητα εκτέλεσης του έργου είναι η ίδια με το δρόμο των 50μ στο περιβόλι του Κουτσουράδη τότε πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι αν παραδοθεί σε 5 μήνες...

Σήμερα αρκεί μια απλή επίσκεψη στο χώρο για να καταλάβει κανείς ότι, είναι σχεδόν αδύνατη η προσέγγιση του κτιρίου με οχήματα, από τους εκπαιδευτικούς και τους 300 περίπου μαθητές που θα φιλοξενούνται στο νέο σχολείο.

Αντί όμως ο δήμαρχος και τα στελέχη του να ασχολούνται με τα προβλήματα των πολιτών, προσπαθούν ως ειδικοί στη λάσπη, να σπιλώσουν ανθρώπους απαξιώνοντας και εκθέτοντας ταυτόχρονα τους μηχανικούς και τα στελέχη του δήμου.

Κύριοι της δημοτικής αρχής, για ακόμα μία φορά τρέχετε πίσω από τις εξελίξεις, ταλαιπωρώντας γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, για ένα έργο που γνωρίζατε ότι είναι βασικό για την λειτουργία του σχολείου!

Επιτέλους ασχοληθείτε με αυτά που έχει ανάγκη ο τόπος.

Αν δε μπορείτε παραιτηθείτε.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΒΑΣΩ ΠΗ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Β'ΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter