Γιάννης Κρητικός για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: «Καληνύχτα Κως»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Γιάννης Κρητικός

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Δυστυχώς για το νησί μας και σχετικά με το θέμα του τουρισμού, ο κ. Δήμαρχος εκτός από φοβισμένος (ο ίδιος ομολόγησε ότι φοβάται να υπογράψει το συμβόλαιο με την εταιρεία Ryanair) αποδεικνύεται και πολιτικά κοιμισμένος.

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι σήμερα ενώ όλοι οι τουριστικοί δήμοι στην Ελλάδα και στον κόσμο γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, ο δικός μας δήμος δεν έκανε το παραμικρό. Ούτε μία προγραμματισμένη εκδήλωση στα 'Ιπποκράτεια'. Μια συμβολική εκδήλωση με πολλαπλούς αποδέκτες θα μπορούσε να ήταν η βράβευση των επαναλαμβανόμενων τουριστών στο νησί μας κάθε χρόνο την ημέρα αυτή σε συνδυασμό με πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα στα οποία θα συμμετείχαν οι ίδιοι οι τουρίστες.

Ο Δήμος της Κω έχασε άλλη μια μοναδική ευκαιρία για προβολή. Την ίδια ώρα αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο κ. Δήμαρχος, ενώ ενδιαφέρεται για άλλα, απαξιώνει συνεχώς ό,τι έχει να κάνει με τη βαριά μας βιομηχανία: τον τουρισμό. Και όλοι μας γνωρίζουμε τη σημασία του τουρισμού για την τοπική μας οικονομία. Ιδιαίτερα τώρα που οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο νησί μας περνούν μια πρωτοφανή κρίση.

Δυστυχώς ο κ. Δήμαρχος αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν έχει όραμα για το νησί. Πολιτικά κοιμάται και βλέπει όνειρα. Δυστυχώς για τους Κώους στα όνειρα αυτά δεν υπάρχει πουθενά η οργάνωση του τουριστικού μας προϊόντος.

Καληνύχτα κ. Δήμαρχε. Καληνύχτα Κως.

Μετά τιμής,

Γιάννης Κρητικός - Ανθρώπινη Κως

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter