Αυτοκίνητο

Βρες τη φθηνότερη βενζίνη κοντά σου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Αυτοκίνητο

1

Χρήσιμες πληροφορίες:

Τι είναι η υπηρεσία;

Πρόκειται για υπηρεσία ενημέρωσης μέσω SMS για τα 3 πιο φτηνά σημεία πώλησης αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων στην περιοχή (δημοτικό διαμέρισμα) που σας ενδιαφέρει.

Πρότυπο διαχείρισης ενέργειας ISO 50001 για τo εργοστάσιο της Porsche

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Αυτοκίνητο

Porsche

Το κεντρικό εργοστάσιο της Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG στο Zuffen-hausen της Στουτγάρδης είναι το πρώτο εργοστάσιο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας που περνά επιτυχώς έλεγχο σύμφωνα με το νέο, παγκόσμιας ισχύος πρότυπο διαχείρισης ενέργειας ISO 50001. Η κεντρική αποθήκη ανταλλακτικών της Porsche στο Sachsenheim, κοντά στη Στουτγάρδη, πέρασε επίσης με επιτυχία αυτόν τον έλεγχο, τον οποίο διεξήγαγε η TÜV SÜD.

Νέο αγωνιστικό μονοθέσιο από την ομάδα Formula του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Αυτοκίνητο

car2

Η ομάδα Formula του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παρουσιάζει, για πρώτη φορά, το νέο της αγωνιστικό μονοθέσιο. Τα σχέδια του μονοθέσιου είχαν βραβευτεί το 2009, στην Αγγλία. Η "art" (Aristotle Racing Team) υλοποίησε τα σχέδια και πριν επιστρέψει στην πίστα του Silvestone, στις 13 με 17 Ιουλίου 2011, παρουσιάζει το νέο αυτοκίνητο, σε ειδική εκδήλωση.

Το νέο Honda θα μπορεί να ηλεκτροδοτήσει 2 νοικοκυριά!

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Αυτοκίνητο

Honda FCX

Ηλιακό Σταθμό παραγωγής Υδρογόνου σκοπεύει να κατασκευάσει η Honda Motor Co., Ltd. στις εγκαταστάσεις της στη Saitama και να παρουσιάσει ένα όχημα κυψελών καυσίμου FCX Clarity με ηλεκτρική πρίζα κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που λήγει στις 31 Μαρτίου, 2012.

Διαπίστευση των ΚΤΕΟ-Ενδεικτικοί όροι

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Αυτοκίνητο

256

Το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στο πλαίσιο της υποστήριξης των παλαιών Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων για τη διαπίστευσή τους, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Ιουνίου 2012, συνέταξε και απέστειλε προς όλους τους Περιφερειάρχες, ειδικό τεύχος με τίτλο "Διαπίστευση των ΚΤΕΟ-Ενδεικτικοί όροι", το Ελληνικό πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17020 και την πλήρη μελέτη διαπίστευσης τεσσάρων αντιπροσωπευτικών πιλοτικών ΚΤΕΟ (Ελληνικού, Αχαΐας, Ηλείας, Μεσολογγίου).

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter