Οικονομία

Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Αγροτών «1540»

on . Posted in Οικονομία

*

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει ότι από την Τρίτη, 24 Απριλίου 2012, προστέθηκε στις ήδη παρεχόμενες αυτοματοποιημένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης αγροτών, η δυνατότητα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης των πολιτών και κυρίως των αγροτών με εκπροσώπους του Υπουργείου.

Ο Καταναλωτής το 2020: Μελετώντας τις ενδείξεις

on . Posted in Οικονομία

Rennett Stowe, Wine Corks

Πρωτοφανείς αλλαγές στην καταναλωτική συμπεριφορά προβλέπει νέα αναφορά της Deloitte

Deloitte Research: Οι Προοπτικές της Παγκόσμιας Οικονομίας

on . Posted in Οικονομία

Η Deloitte Research δημοσίευσε μελέτη για τις «Προοπτικές της Παγκόσμιας Οικονομίας κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2010» (Q4 Global Economic Outlook).

Είναι η παρουσία στο γραφείο πραγματικά απαραίτητη;

on . Posted in Οικονομία

Παγκόσμια Μελέτη της Cisco αποκαλύπτει ότι το 60% των εργαζομένων πιστεύουν ότι η παρουσία τους στο γραφείο δεν είναι πλέον αναγκαία για να είναι παραγωγικοί.

Iστοσελίδα για το Πρόγραμμα «Ηλιακή Ταράτσα»

on . Posted in Οικονομία

Ηλιακή Ταράτσα
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ενεργοποίησε την ιστοσελίδα www.iliakitaratsa.gr με σκοπό να διευκολύνει την πληροφόρηση του κοινού για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες κτιρίων.

"Eυρώπη 2020": νέα οικονομική στρατηγική

on . Posted in Οικονομία

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαμορφώνει δεκαετή στρατηγική για την αναζωογόνηση της ευρωπαϊκής οικονομίας, προωθώντας το όραμα μιας "έξυπνης, βιώσιμης, χωρίς αποκλεισμούς" ανάπτυξης που θα βασίζεται στον καλύτερο συντονισμό των εθνικών πολιτικών με τις πολιτικές της Ένωσης.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter