Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το kosalive.gr;

Το kosalive.gr είναι διαδικτυακό περιοδικό που, παράλληλα, ελπίζουμε να φανεί χρήσιμο και σαν πύλη (portal) για πλοήγηση στο ίντερνετ.

Σε ποιους απευθύνεται το kosalive.gr;

Η θεματολογία του περιοδικού επικεντρώνεται στο νησί της Κω, με όλες όμως τις “προεκτάσεις”:  ομογένεια, φοιτητική ζωή σε άλλες πόλεις, πολιτιστικά, αθλητικά και άλλα  μικρά και μεγάλα γεγονότα που συμβαίνουν “εντός και εκτός Κω” αλλά μας αφορούν.

Ποιοι γράφουν στο kosalive.gr;

Σε κάθε άρθρο αναφέρεται ο συντάκτης του (το ονοματεπώνυμο ή το ψευδώνυμό του στο kosalive.gr). Αν δεν αναφέρεται όνομα ή ψευδώνυμο, το άρθρο έχει γραφτεί από την ομάδα σύνταξης του kosalive.gr 

Μπορώ να γράψω δικά μου άρθρα στο kosalive.gr;

Θα είναι χαρά μας να δημοσιεύσουμε και τις δικές σας ειδήσεις, άρθρα, δελτία τύπου κλπ. Μπορείτε να μας τα στείλετε από τη σελίδα επικοινωνίας του kosalive.gr και να δημοσιευθούν επώνυμα ή αναφέροντας το ψευδώνυμό σας.  Στη δεύτερη περίπτωση τα πραγματικά σας στοιχεία δεν θα δημοσιοποιηθούν, αν αυτό επιθυμείτε.

Copyright στο kosalive.gr

Creative Commons License
Το kosalive.gr διέπεται από την άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

Είναι ελεύθερη η αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση στο κοινό του Έργου υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

-Αναφορά προέλευσης: Θα πρέπει να υπάρχει αναφορά και παραπομπή στο kosalive.gr  και στον συγγραφέα του κειμένου ή τον χορηγούντα την άδεια (χωρίς όμως να εννοείται με οποιονδήποτε τρόπο ότι εγκρίνουν εσάς ή τη χρήση του έργου από εσάς).
-Μη Εμπορική Χρήση:
Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κείμενα, φωτογραφίες ή οποιοδήποτε άλλο είδος αρχείου από το kosalive.gr για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς που θα αποφέρουν άμεσο ή έμμεσο οικονομικό όφελος στον αντιγράφοντα.
-Όχι Παράγωγα Έργα: Δεν μπορείτε να αλλοιώσετε, να τροποποιήσετε, να παραφράσετε ή να αλλάξετε με οποιονδήποτε τρόπο το σύνολο ή μέρος του kosalive.gr ή να δημιουργήσετε πάνω σε οτιδήποτε προέρχεται από το kosalive.gr


Δικαιώματα πέρα από τα πλαίσια αυτής της άδειας ενδεχομένως να είναι διαθέσιμα. Επικοινωνήστε με το kosalive.gr