Ο Σωκράτης Μάλαμας στη Ρόδο

Στήλη: Ανακοινώσεις

Μάλαμας 2011

Ο Σωκράτης Μάλαμας συνεχίζει τις καλοκαιρινές του συναυλίες και δίνει το ραντεβού του με το κοινό της Ρόδου, το Σάββατο 20 Αυγούστου στην παραλία Τσαμπίκα.

Με έμφαση στη χαρά της συνάντησης, στη σημασία του να μοιράζεσαι, στο διονυσιασμό κάθε live, ο Σωκράτης Μάλαμας από το ξεκίνημα της καριέρας του μέχρι σήμερα βρίσκεται συχνά κοντά στο κοινό του. Ένα κοινό που εδώ και 20 χρόνια τον ακολουθεί πιστά, σαν μία παρέα που συνεχώς μεγαλώνει και εμπλουτίζεται κάθε φορά από τη νέα γενιά. Πάντα άμεσος, ανεπιτήδευτος, παθιασμένος και ουσιαστικός, ο Σωκράτης Μάλαμας με την μπάσα φωνή του, τους εγκεφαλικούς στίχους, τις άλλοτε υπόγειες κι άλλοτε πηγαία λαϊκές μελωδίες του συσπειρώνει γύρω του πραγματικούς οπαδούς και ασκεί γοητεία μοναδική. Δεν χάνει ποτέ ωστόσο το ήθος και το προσωπικό του στίγμα, τόσο στα live όσο και στην δισκογραφία του. Τα τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ του "Πέρασμα" σε στίχους του Άλκη Αλκαίου (με την συμμετοχή της Μελίνας Κανά) θα βρίσκονται ανάμεσα σ'αυτά που θα ακούσουμε στην Πάτρα, δίπλα σ'αυτά από τους πρώτους του δίσκους, τις "Ασπρόμαυρες ιστορίες", τα "Παραμύθια", τον "Κύκλο" και τόσα άλλα που έχει τραγουδήσει σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών ή έχει γράψει για άλλους.

Οι καλοκαιρινές νύχτες θα αποτελέσουν το ιδανικό σκηνικό για να συστηθούν τα καινούργια τραγούδια του Σωκράτη στους παλιούς του φίλους, να στηθούν κάποια γλέντια "όπως παλιά" και να συναντηθούν οι διαφορετικές γενιές που πλέον συναπαρτίζουν το κοινό του.

Μαζί του:

Μαρίνα Δακανάλη / τραγούδι

Κλέων Αντωνίου / ηλεκτρική κιθάρα

Θάνος Μιχαηλίδης / τύμπανα

Γιάννης Παπατριανταφύλλου / κοντραμπάσο

Νίκος Παραουλάκης / νέι, κιθάρα

Κυριάκος Ταπάκης / μπουζούκι, λαούτο

Ηχοληψία / Βαγγέλης Λάππας, Νίκος Κωνσταντάκης

Επιμέλεια στησίματος ήχου / Βασίλης Δρούγκας

Φωτισμοί / Χρήστος Λαζαρίδης, Βασίλης Πουφτής

Επιμέλεια σκηνής / Δημήτρης Κατέβας

Info:

Σάββατο 20 Αυγούστου

Ρόδος / Παραλία Τσαμπίκα

Ώρα έναρξης: 22.00

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ

Εισιτήρια προπωλούνται:

Δισκοπωλείο ΚΑΖΑΚΟΣ (Αρχάγγελος)

Ασφάλειες ΜΑΥΡΙΟΣ – ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ (Μεγ. Κωνσταντίνου 18β, Ρόδος)

ΔΙOΡΓΑΝΩΣΗ: Άρης Αρχαγγέλου

Πληροφορίες: τηλ. 22410-43331

Οι φίλοι του facebook μπορείτε να δείτε το event εδώ: http://www.facebook.com/event.php?eid=129552327133599