Ανάκληση οχημάτων BMW

Στήλη: Ανακοινώσεις

Ανάκληση οχημάτων BMW μοντέλα - Σειρές 1,3,5,7 με κινητήρες πετρελαίου Ν47, Μ57, Ν57. για προληπτική αντικατάσταση του φίλτρου του πετρελαίου μαζί με τον θερμαντήρα, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει βραχυκύκλωμα λόγω υγρασίας και να αποφορτίσει την μπαταρία του οχήματος.

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία BMW HELLAS AE, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης οχημάτων BMW μοντέλα - Σειρές 1,3,5,7 με κινητήρες πετρελαίου Ν47, Μ57, Ν57.

Η ανάκληση αφορά 313 οχήματα, με ημερομηνίες παραγωγής: 20.08.2008 - 12.06.2009, στα οποία ενδέχεται να δημιουργηθεί βραχυκύκλωμα λόγω υγρασίας και να αποφορτίσει την μπαταρία του οχήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Η BMW HELLAS AE θα ενημερώσει με επιστολή τους κατόχους των συγκεκριμένων οχημάτων, ώστε να επισκεφθούν οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή, για να γίνει η εν λόγω αντικατάσταση χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το επίσημο δίκτυο εμπόρων της BMW HELLAS AE.