Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: εκδήλωση - διαμαρτυρία

Στήλη: Ανακοινώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ 24ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου σας καλεί το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 και ώρα 17:00 στον αύλειο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ρόδου, σε μία συμβολική εκδήλωση-διαμαρτυρία, στη συνέχεια ανάλογης κίνησης της 7ης Μαρτίου 2012.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την βασική τοποθέτηση της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής για τους σκοπούς και τις επιδιώξεις της Ένωσης, την ανάγνωση του Ψηφίσματος διαμαρτυρίας με την παράλληλη προβολή επίκαιρων μηνυμάτων και θα τελειώσει με την παρουσίαση από τα χορευτικά συγκροτήματα των συμμετεχόντων συλλόγων, παραδοσιακών χορών.

Η όλη κίνηση-εκδήλωση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ με πολιτικά κόμματα, ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ. Μετά τον εορτασμό της Εθνικής Παλιγγενεσίας, η Ένωση θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στην σύνταξη-κατάρτιση του καταστατικού της, προσαρμοσμένου στη σημερινή απάνθρωπη Ελληνική πραγματικότητα, αφουγκραζόμενη την απέλπιδα κραυγή της Ελληνικής Κοινωνίας , κραυγή και δική μας, που δυστυχώς μέχρι στιγμής αδυνατεί ν'ακούσει η παρούσα και η επίδοξη ενόψει εκλογών πολιτική ηγεσία. Περιμένουμε να δώσετε ΒΡΟΝΤΕΡΟ-ΕΙΡΗΝΙΚΟ παρόν και να δηλώσετε με την παρουσία σας την στήριξη στον πολιτισμό, σαν κύριο και μοναδικό μέσο οργανωμένης «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ» στην επιθετική οικονομική βαρβαρότητα.

Η Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή

της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου

(Καμάρι Παστίδας, Αμπερνάλλι Σορωνής, Ταξιάρχης Λάρδου, Αττάβυρος Έμπωνα, Μέγας Αλέξανδρος Θρακομακεδόνες Ρόδου, Διγενής Πόντιοι Ρόδου, Πλάτανος Πλατανίων, Ωρίωνας Νέοι Παραδεισίου, Κάστελλος Κρητηνίας, Βιλανόβα Παραδεισίου, Σπήλαιο Σαλάκου)