Συνάντηση Πάνου Μπιτσαξή για τη βία στο ποδόσφαιρο

Στήλη: Αθλητισμός

O Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής θα συναντηθεί την Πέμπτη 26 Αυγούστου, στις 11:00 το πρωί, στο γραφείο του στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Στη συνάντηση, που θα έχει ως κύριο θέμα το σοβαρό φαινόμενο της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού θα συγχαρεί τον Π.Σ.Α.Π. για τη σειρά πρωτοβουλιών που έχει αναπτύξει -με γνώμονα την καταπολέμηση της βίας- με πιο πρόσφατη τη συμβολική κίνηση της έναρξης των συναντήσεων της πρώτης αγωνιστικής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα με δεκαπεντάλεπτη καθυστέρηση, αλλά και την ομόφωνη δεσμευτική δήλωση του σώματος των ποδοσφαιριστών που αναφέρει ότι σε επόμενο σοβαρό περιστατικό βίας, που επ΄ ευκαιρία τελέσεως αγώνος θα λάβει χώρα σε ποδοσφαιρικό ή μη χώρο, από οπουδήποτε κι αν αυτή προέλθει και με οιονδήποτε τρόπο εκδηλωθεί, θα υπάρξει άμεση αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο όλων των ποδοσφαιριστών.

Παρόμοιες πρωτοβουλίες, τονίζεται στο δελτίο τύπου της ΓΓΑ, θα βρίσκουν σύμμαχο και αρωγό σύσσωμη την ελληνική Πολιτεία.