Συμπαράταξης Ελπίδας - προγραμματισμός

Στήλη: Δελτία Τύπου

Λάβαμε από την Συμπαράταξη Ελπίδας και σας παραθέτουμε δελτίο τύπου σχετικό με τον προγραμματισμό της πριν από τη Γενική Συνέλευση:

Δελτίο τύπου

Θέμα: προγραμματισμός της πολιτικής δουλειάς μας στην πορεία
για την γενική μας συνέλευση.


Η παράταξη μας περνά σε μια νέα περίοδο δράσης μέχρι την Γενική μας Συνέλευση.

--Η Συνέλευση θα γίνει στις 18-4-2010 στην αίθουσα του ΕΒΕΔ παράρτημα Κω με ελεύθερη είσοδο.

--Την ΔΕΥΤΕΡΑ 22-3-2010  θα δώσουμε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης "εφ όλης της ύλης" με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, τονίζοντας της σημασία της επετείου για το νησί μας.

--Την προσεχή Τετάρτη η εβδομαδιαία σύνοδος της γραμματείας της παράταξης μας θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 17-3-10 στην Καφετέρεια ΚΙΒΩΤΟΣ στο Τιγκακι ώρα 19.30 μμ με τρέχοντα θέματα (έναρξη τουριστικής περιόδου-οικονομική κατάσταση, κολυμβητήριο, έργα Λιμενικού Ταμείου Κω κλπ) και συζήτηση στο σχέδιο της  εισήγησης της γενικής συνέλευσης.

--Θα ακολουθήσει την επόμενη ΤΕΤΑΡΤΗ 24-3-2010 στην Κέφαλο.
Ζητούμε την κατανόηση των δημοτικών αρχών και των πολιτών των Δήμων Δικαίου και Ηρακλειδών, των οποίων σεβόμαστε την αυτονομία και την αυτοτέλεια τους στο χώρο τους.
Δεν ερχόμαστε στην αυλή τους ως παράγοντες, ούτε ως σωτήρες, ούτε ως φορείς υποσχέσεων, αλλά και ούτε ως επαίτες αναγνώρισης ή ψήφων στην πιθανή προοπτική του ενιαίου Δήμου.  Εμείς συνήθως μιλάμε για διαδημοτικά προβλήματα.  Είναι καιρός να μεταφέρουμε την πολιτική μας συζήτηση και στον χώρο τους.  Να μεταφέρουμε τον τρόπο της πολιτικής μας δουλειάς δίπλα τους.

--Οι συζητήσεις μας είναι ανοικτές σε όλους! Προπάντων σε αυτούς που έχουν τις ίδιες αγωνίες.  Που βρίσκονται στους ίδιους δρόμους πολιτικής σκέψης για τα προβλήματα του νησιού μας, σε σχέση με τις αρμοδιότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Η Γραμματεία της Συμπαράταξης Ελπίδας
(Δ. Βλάχος)