Φίλοι της Ανθρώπινης Πόλης: οι καταστηματάρχες καταστρέφονται και ο Δήμαρχος της Κω υπεκφεύγει

Στήλη: Δελτία Τύπου


Οι Φίλοι της Ανθρώπινης Πόλης, μας έστειλαν το παρακάτω κείμενο:

Η απόφαση της Δημοτικής αρχής να μη δίνει άδεια μουσικής στους ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων τόσο μεταξύ των καταστηματαρχών όσο και ανάμεσα στους πελάτες. Θεωρούν το μέτρο άδικο και άνευ ουσιαστικού περιεχομένου, που το μόνο που θα καταφέρει είναι να σκοτώσει τη νύχτα και να στείλει τον κόσμο αλλού όπως λένε χαρακτηριστικά.

Κατά τη γνώμη μας η Δημοτική αρχή εμπαίζει τους επιχειρηματίες της Κω όταν τους λέει ότι μπορούν να λειτουργούν τα καταστήματα μέχρι τις πρωινές ώρες αλλά από τις 11.00 μ.μ. και μετά... απαγορεύεται να παίζουν μουσική! Ποιος θα έπινε το ποτό του στη σιωπή; Στην ουσία τους καλούν να διώξουν τους πελάτες τους και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης.Η δημοτική αρχή σου επιβάλλει να διασκεδάζεις και να πίνεις το ποτό σου στη σιωπή. Με λίγα λόγια η διασκέδαση αποστειρώνεται και στην πραγματικότητα δε βγαίνει κανείς κερδισμένος.

Η δημοτική αρχή ας σταματήσει την εκδικητική της πολιτική, ας σταματήσει να εφαρμόζει άλλα μέτρα για τους δικούς της και άλλα για τους εχθρούς δημότες και να δώσει λύση.Είναι ανεπίτρεπτο και ανήθικο επαγγελματίες να οδηγούνται στο αυτόφωρο, να σπιλώνονται συνειδήσεις , να καταστρέφονται άνθρωποι, να επικρατεί η ρουφιανιά ,να αλληλοκαταταγγέλονται επαγγελματίες επειδή η δημοτική αρχή δε δίνει λύση γιατί θέλει ομήρους ψηφοφόρους.
Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ;