Δήμος Κω: Χωρίς ίχνος γενναιότητας ο κ. Κυρίτσης

Στήλη: Νέα

Δήμος Κω

Χωρίς ίχνος γενναιότητας ο κ. Κυρίτσης. Να απαντήσει για την ταμπακιέρα: Πως ο τέως Δήμος Κω πλήρωσε 53.110 € για προμήθεια δύο αποδυτηρίων λουομένων αξίας 4.000€

Απόλυτα προβλέψιμος για μια ακόμα φορά ο κ. Κυρίτσης.

Χωρίς ίχνος γενναιότητας, προσπαθεί να φορτώσει τις δικές του ευθύνες σε τρίτους. Έτσι έκανε πάντα.

Για την ταμπακιέρα δεν λέει απολύτως τίποτα. Καθόλου τυχαίο.

Ξαναρωτάμε: Πως αγόρασε δύο ξύλινα αποδυτήρια λουομένων αξίας 4.000€, πληρώνοντας 53.110€.

Πως είναι δυνατόν να υπέγραψε ο ίδιος αυτό το τιμολόγιο.

Πως είναι δυνατόν αυτό που γνωρίζουν όλοι, ότι δηλαδή τα αποδυτήρια που αλλάζουν οι λουόμενοι στη θάλασσα δεν κοστίζουν πάνω από 2000 € το ένα, να πληρώνονται 13 φορές ακριβότερα.

Οι πολίτες συνεχίζουν να περιμένουν απάντηση για το δια ταύτα της σκανδαλώδους αγοράς.

Και για να μην μένουν απορίες, παραθέτουμε και πάλι αυτούσιο το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το Δήμο Κω σήμερα:

«Σκανδαλώδης αγορά από τον κ. Κυρίτση δύο ξύλινων αποδυτηρίων λουομένων παραλίας με το ποσό των 53.110 €, αντί της πραγματικής αξίας των 4.000€.

Δίνουμε στη δημοσιότητα το τιμολόγιο αγοράς από τον τέως Δήμο Κω εξοπλισμού για την παραλία του Ναυτικού Ομίλου, το οποίο φέρει την υπογραφή του κ. Κυρίτση και ημερομηνία 16 Δεκεμβρίου 2009.

Στο τιμολόγιο αυτό μεταξύ των άλλων φαίνεται η αγορά δύο ξύλινων αποδυτηρίων λουομένων διαστάσεων 2.40 Χ 2.40μ, για τα οποία ο τέως Δήμος Κω πλήρωσε 53.110 € (47.000 € + ΦΠΑ), χωρίς σε αυτό το ποσό να υπολογίζεται και το κόστος μεταφοράς τους.

Η πραγματική αξία αυτών δεν ξεπερνά τις 4.000€ (τέσσερεις χιλιάδες ευρώ), όπως πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστώσει ο κάθε πολίτης αναζητώντας ενδεικτικές τιμές στο διαδίκτυο αλλά και σε σχετικά καταστήματα.

Να σημειώσουμε ότι η μεταφορά όλου του εξοπλισμού, η οποία δεν κοστίζει περισσότερο από 2.000 €, χρεώθηκε 9.605 €.

Επειδή η αγορά αυτή χαρακτηρίζεται τουλάχιστον σκανδαλώδης, ζητούμε από τον κ. Κυρίτση να δώσει άμεσα και δημόσια εξηγήσεις στους πολίτες.»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ