«ΔΙΚΑΙΑ 2010»: συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

Στήλη: Πολιτισμός

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις στα «ΔΙΚΑΙΑ 2010».
Την Κυριακή 22 Αυγούστου στις 6:30 το απόγευμα στη παραλία Μαρμαρίου στο Σικαμίνι με την εκδήλωση γνωριμίας με την ιππασία σε συνεργασία με τον Ιππικό Όμιλο Πυλίου .

Την Παρασκευή 27 Αυγούστου στις 4 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Tigaki Star» θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του προγράμματος « Παιδί & Θάλασσα ».

Το Σάββατο 28 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλίου θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση με τίτλο « Ο Μπαμπάς ο Πόλεμος » του Ιακ.Καμπανέλη από την σκηνή Β΄ του θεατρικού εργαστηρίου Δήμου Κω σε σκηνοθεσία Μιχάλη Σβύνου .

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυλίου «Αναξίκλεια» και ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Δικαίου διοργανώνουν τον 3ο διαγωνισμό τοπικής κουζίνας την Κυριακή 29 Αυγούστου στις 8:30 το βράδυ στο Κέντρο Παλιά Φαντασία στη Ζιά .
Στο φετινό διαγωνισμό θα λάβουν μέρος μόνο άνδρες ενώ θα γίνει ομιλία με θέμα «υγιεινή διατροφή για νέους και παιδιά » από τον παρουσιαστή της εκπομπής «Η κουζίνα της μαμάς » Ευτύχη Μπλέτσα. Επίσης την εκδήλωση θα εμπλουτίσουν καλλιτεχνικά τα χορευτικά του Μ.Π.Ε. συλλόγου Πυλίου «Απελλής»
Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στα ΔΙΚΑΙΑ 2010 και τελεί υπό την αιγίδα της Επαρχιακής Επιτροπής Πολιτισμού Κω – Νισύρου .