Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Κω

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Νέα

 

Την πρώτη συνεδρίασή της υπό την Προεδρία του Δημάρχου Κω, Κώστα Καΐσερλη, πραγματοποίησε σήμερα, 15/1/2011, η Εκτελεστική Επιτροπή.

Εκτός από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Γιωργαρά, Μπαλαλή και Νικηταρά, στη συνεδρίαση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλης Δρόσος.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στον προγραμματισμό και την πορεία υλοποίησης του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) του Δήμου Κω, την αναδιοργάνωση των Νομικών Προσώπων και των Επιχειρήσεων, την ανάθεση αρμοδιοτήτων στις Δημοτικές Κοινότητες και την πορεία σύνταξης του νέου προϋπολογισμού και του προγράμματος εκτελεστέων έργων.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι τα προαναφερόμενα να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου και να αποτελέσουν τη βάση για το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2010.

Παράλληλα με το γενικό προγραμματισμό συζητήθηκαν και θέματα στα οποία η Δημοτική Αρχή παρεμβαίνει άμεσα, όπως είναι η λειτουργία του ΧΥΤΑ και η λύση του προβλήματος υδροδότησης στις Δημοτικές Κοινότητες Αντιμάχειας, Καρδάμαινας και Κεφάλου.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter